Haberler

Deyder, Gazetecileri Ağırladı

Denizli Dershaneciler ve Eğitim Yatırımcıları Derneği'nin (DEYDER) her hafta düzenlediği sohbet toplantılarının bu haftaki konuğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Denizli Dershaneciler ve Eğitim Yatırımcıları Derneği'nin (DEYDER) her hafta düzenlediği sohbet toplantılarının bu haftaki konuğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Kısa adı DEYDER olan Denizli Dershaneciler ve Eğitim Yatırımcıları Derneği her hafta düzenlediği sohbet toplantılarıyla kentin önde gelen sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Derneğin bu hafta konuğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Toplantıya DEYDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Çözüm Dershanesi'nden Gökhan Aydın, Seviye Dershanesi'nden Başkan Yardımcısı Mahmut Çatlık, Uğur Dershanesinden Ersan Köse, Sınav Dershanesinden Ferhat Tosun ve Körfez Dershanesi'nden İdris Albayrak katıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol yaptığı konuşmada, "Basın için en önemli konuların başında eğitim haberleri geliyor. Bunun için resmi eğitim kurumlarımızın yanında ilimizdeki dershanelerde önemli bir yere sahip. Basın olarak elimizden geldiği kadarıyla dershanelerimiz ile birlikte eğitim-öğretim dönemlerinde ortak çalışmalar yapıyoruz" dedi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak Denizli basının her geçen gün güçlendiği ve büyükşehire hazırlandığını ifade eden Varol, "Denizli halkının yerel gazetelere daha rahat ulaşması için yerel gazete stantları yaptırdık. Bunun yanında artık gazetelerimizin tamamı köylerde ve ilçelere ulaşıyor. Denizli'de artık yavaş yavaş yerel gazete okuma alışkanlığı başladı" dedi.

DEYDER olarak yerel basından önemli destekler gördüklerini ifade eden Dernek Başkanı Gökhan Aydın ise, "Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığımız basın açıklaması tüm yerel basında yer aldı. Önemli derecede geri dönüşümler aldık. Bizler de Denizli basınına, bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gökhan Aydın Ersan Köse Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024? Bayern Münih Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih R.Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rungrado 1 Mayıs Stadyumu nerede, hangi ülkede, kapasitesi ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title