Haberler

CHP İşçi Bayramını İşçilerle Kutladı

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu yıl bayram havasında kutlanamadığını belirtti.

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu yıl bayram havasında kutlanamadığını belirtti.

CHP'li Ekici, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçedeki bir üzüm işletmesini ziyaret ederek, burada çalışanlara karanfil dağıttı. İlçe Başkanı Ekici, alın teriyle çalışan tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladığını belirtti. Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün yasak ve baskı politikaları nedeniyle bayram havasında kutlanamadığını ileri süren Ekici, şöyle dedi: "Böylesi bayramlar, emeğin kutsallığının vurgulanması bakımından önem taşıyor. Tabi ki bayramlar bayram tadında kutlanmalı, hak ve talepler demokratik kurallar içinde en güzel biçimde ortaya konmalıdır. Ancak ne yazık ki dün Taksim'de devlet, millete bu bayramı yaşatmadı. Taksim, bayram yeri değil, yangın yerine döndü. İşçiye ve emekçiye verilen değerin hangi boyutta olduğunu bir kez daha gördük."

Türkiye'de sosyal devlet anlayışının bir sonucu olarak işçilerin insanca yaşayabileceği ortamların oluşturulması gerektiğini sözlerine ekleyen Ekici, "Ülkemizde emeği ile geçinmeye çalışanların büyük sorunları olduğu ortadadır. Bu sorunların bir an önce çözülmesi en büyük dileğimizdir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muharrem Ekici Saruhanlı 1 Mayıs Taksim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title