Haberler

Büyükşehir Belediyesinin Meclis Toplantısı

Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Bileşimi Yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. bileşimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Başkan Asım Güzelbey, AK Parti Gaziantep milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ümmü Gülsüm Avcı ile Mehmet Er'e yaptıkları çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'in başkanlığını yaptığı meclis toplantısında, yoklamanın ardından bir önceki dönem raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir meclisinde gündeme alınan 40 madde görüşüldü.

Gündeme alınan maddelerle ilgili komisyon raporlarının okunmasının ardından 2 madde oy birliği ile kabul edildi.

Gündemde yer alan 1 madde ulaşım komisyonuna, 1 madde plan ve bütçe komisyonuna, 1 madde tarife komisyonuna, 7 madde teklif karar olarak, 22 madde imar komisyonuna, 6 madde için komisyona gerekli çalışmaların yapılması için ek süre verildi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri tarafından gündeme alınan 40 maddenin görüşülmesinin ardından 3 madde gündeme teklif karar olarak alındı.

Abdülkadir Aksu'nun ismini taşıdığı bulvara ise Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. merhum Necmettin Erbakan'ın isminin verilmesi için önerge verildi.

Toplantı sonrasında ise milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Ümmü Gülsüm Avcı ile Mehmet Er onuruna kokteyl düzenlendi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title