Haberler

Bingöl Valisi Taşyapan Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, ziyaret ettiği Solhan'da çarşı merkezinde bulunan bir çay bahçesinde vatandaşlarla buluştu.

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, ziyaret ettiği Solhan ilçesinde çarşı merkezinde bulunan bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, çay içip muhabbet edip halkın sıkıntılarını dinledi.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Yarbay Selahattin Mersin ve İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin ile birlikte Solhan ilçesini ziyaret eden Vali Taşyapan, hükümet konağı girişinde ilçe protokolü tarafından karşılandı. İlçe hakkında Kaymakam Şeref Aydın'dan brifing alan Vali Taşyapan, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığını ile ilçe Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra, ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Vali Taşyapan, Solhan ilçesini çok beğendiğini belirterek, yöre halkının sıcak ve cana yakın olduğunu söyledi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Taştekin Mersin Solhan Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title