Haberler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından Kariyer Planlama Etkinliği düzenlendi

Güncelleme:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen I. Kariyer Planlama Etkinliği kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda seminer düzenlendi. Seminerde Ziraat Mühendisleri Odası yöneticileri sektör deneyimlerini aktardı ve öğrencilere eğitimler ve sertifika programları hakkında bilgi verildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından I. Kariyer Planlama Etkinliği kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda seminer düzenlendi.

Ziraat Fakültesi öğrencileri ile tanışma, meslek ve meslek odası tanıtımı kapsamında düzenlenen programın açılış konuşmasını Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Sayıncı yaptı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası yönetim kurulu başkanı Baki Remzi Suiçmez ve Ziraat Mühendisleri Odası yönetim kurulu 2'inci başkanı Mehtap Ercan Bilgen'in sektör deneyimlerini aktardığı seminer, bilgi ve tanıtım toplantısı şeklinde devam etti.

Sohbet niteliğinde devam eden seminerde; Ziraat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen eğitimler ve sertifika programları, öğrencilerin bu programlardan haberdar olması ve programlardan etkin bir şekilde yararlanması konuları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Seminer sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt tarafından Baki Remzi Suiçmez ve Mehtap Ercan Bilgen'e teşekkür belgesi takdim edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziraat Mühendisleri Odası Şeyh Edebali Konferans Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title