Haberler

'Bekir Develi ile Bir Başka Ramazan' programı başladı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan sohbetlerinin yapılacağı "Bekir Develi ile Bir Başka Ramazan" programı başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan sohbetlerinin yapılacağı "Bekir Develi ile Bir Başka Ramazan" programı başladı. 30 gün boyunca iftar öncesi televizyon sunucusu ve yazar Bekir Develi'nin sunacağı programın ilk gününde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Medeniyet Şehri ve Bekir Develi'nin resmi Youtube kanallarından canlı yayınlanan program, tarihi Gaziantep Kalesi'nin eteklerinde kurulan Ramazan Sokağı'nda yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Değerler Eğitimi ve Gönüllü Kuruluşlar Daire Başkanlığı'nca düzenlenen programda keyifli geçen sohbette Bekir Develi konuklarıyla hem eski Ramazanları konuştu hem de merak edilenleri sordu.

Programda Başkan Fatma Şahin, Gaziantep modelini, Ramazanın öğütlediği paylaşmayı, tarihi, lezzeti, sosyal belediyecilik çalışmalarını ve aile hayatı gibi konuları konuştu. Sohbette, Burhan İşliyen ise Ramazan'ın maneviyatını, pandemi sonrası değişimlere değinirken, Gaziantep'in İslam ile tanışan Anadolu'nun ilk şehirlerinden bir olduğunu belirterek, şehrin bir medeniyet beşiği ve konuksever bir yapısı olduğunu aktardı.

İlk iftarda gazi şehirliler büyükşehir iftar çadırında buluştu

Büyükşehir Belediyesi pandemi nedeniyle 2 yıldır kurmadığı iftar çadırını bu yıl Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca yürütülen çalışmayla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kuruldu. Yemek tırı sayesinde günlük 3 bin kişilik iftarlık yemek dağıtıldı, çadırda ilk iftarda büyük yoğunluk yaşandı.

Hem ihtiyaç sahipleri hem de iftarın oluşturduğu manevi ortamı hissetmek isteyen bütün Gazi şehirliler meydanda beraber iftar yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Develi Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title