Haberler

Bayburtlu İzcilere Hemşehri Jesti

İstanbul'da Faaliyetlerini Sürdüren Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Tarafından, Bayburt'taki İzcilere 70, Aydıntepe ve Demirözü İlçelerindeki İzcilere 30'ar Adet Olmak Üzere Gönderilen Toplam 130 Adet İzci Elbisesi Hediye Edildi.

İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından, Bayburt'taki izcilere 70, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerindeki izcilere 30'ar adet olmak üzere gönderilen toplam 130 adet izci elbisesi hediye edildi.

Bahir Necati Sorguç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda yapılan törene Vali Musa Küçükkürt'un yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, Vakıf Temsilcisi Şeref Yazoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı'nın yaptığı katkılarından dolayı Vakıf temsilcisi Şeref Yazoğlu'na bir plaket veren Vali Musa Küçükkurt, ilgililere teşekkür etti.

Vali Küçükkurt, yaptığı konuşmada : “Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı'nın gerek sağlık alanında gerekse eğitim alanında ilimize birçok yatırımı oldu. 16 bin adet kitap dağıtıldı. Aydıntepe ilçesine 8 ek derslikli lise binası yapılıyor. Şimdi ise güzel bir faaliyet daha yaptılar. Şeref Yazoğlu'nun öncülüğünde Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından, Bayburt'taki izcilerimize yaklaşık 130 takım izci kıyafeti gönderilmiştir. Gönderilen bu kıyafetler başlı başına bir külfetti. Bu külfeti üzerimizden alan sayın Şeref Yazoğlu olmak üzere Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı'na teşekkürlerimizi sunuyorum."dedi.

Daha sonra izcilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Musa Küçükkurt okulu gezerek okul müdüründen bilgi aldı.

(YY-İRT-Y)

20.04.2007 20:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title