Haberler

Bakan Yılmaz: Kardeşliğimizi Güçlendireceğiz

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, "Huzur olmadan hiçbir şey olmuyor. Kardeşliğimizi güçlendireceğiz" dedi.

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Diyarbakır Milletvekili adayları Mehmet Salim Ensarioğlu ve Mustafa Elgörmüş ile birlikte Geyiktepe köyünde OSB iş adamları, çevre köy muhtar ve kanaat önderleri yemekli toplantıya katıldı. Köylüler tarafından büyük bir coşku ve sevgi gösterileri arasında karşılanan Bakan Yılmaz ve Bakan Eker ile beraberindekiler, köylülerle biraya geldi.

Birliğimiz, Beraberliğimizi ve Kardeşliğimizi Devam Ettireceğiz

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti hükümetlerinin yılda 24 milyar dolardan fazla yatırım yaptığını ifade ederek, "Destek verdik. Bunun bir daha devam etmesini istiyoruz. Önümüzdeki süreçte geldiğimiz günden beri söylüyoruz. Biz çözüm sürecini yerelden destekleyeceğiz. Huzur olmadan hiçbir şey olmuyor. Kardeşliğimizi güçlendireceğiz. İnadına, kim ne provokasyon yaparsa yapsın, kim bu işi sabote etmeye çalışırsa çalışsın, biz kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimiz güçlendireceğiz. Ve bu yaşadığımız hadiseleri geride bırakacağız" dedi.

Diyarbakır'ı Geçmişiyle Bağlarını Güçlendireceğiz

Diyarbakır büyük manevi, kültürel tarihi değerleri üzerine oturduğuna işaret eden Bakan Yılmaz, "Ben gezdikçe, tanıdıkça daha fazla hayran oluyorum bu memlekete. Diyarbakır sahabeler ve peygamberler şehri ve büyük bir tarihi zenginliğin üzerinde oturuyor. Ama emin olun bırakın Türkiye'yi bırakın Dünyayı, Diyarbakır'ı belki yaşayan insanlara bile yeterince tanıtamıyoruz. Diyarbakır'ın geçmişiyle bağlarını güçlendireceğiz. Biz büyük medeniyetlerin mirasçılarıyız. Sonradan görme bir toplum değiliz. Diyarbakır'dan 33 medeniyet gelmiş geçmiş. Bizim bu değerleri gelecek nesillere, çocuklarımıza ve bütün dünyaya anlatmamız lazım" diye konuştu.

Bu Aziz Şehre Hizmet Etmeye Gayret Göstereceğiz

Bakan Yılmaz, Diyarbakır'da 17 yaşın altındaki nüfusun 700 bin'e yakın olduğunun altını çizerek, "Bir milyon 600 bin nüfusumuz var. Bunun 700 bin'e yakını 17 yaşın altında. Bunlara bir gelecek hazırlamamız lazım. Bunun yolu da yatırımlardır. Lafla kimsenin karnı dolmayacak. Allah'ın izniyle önümüzdeki süreçte Hükümetimizin içinde güçlü bir şekilde Diyarbakır'ı temsil edersek, bu kentte daha çok yatırım daha çok hizmet getireceğiz. Turizmi ticareti geliştirelim. Bütün hedeflerimiz bunlardır. Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle bu aziz şehre, Diyarbakır'a hizmet etmeye gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Köylülerin sorunlarını tek tek not alan Bakan Yılmaz, toplantının ardından Mitannia otel'de Devam eden kamu Yatırımları lansmanı toplantısına katılmak üzere Geyiktepe'den ayrıldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Süleyman Hamzaoğulları Mehmet Mehdi Eker Cevdet Yılmaz Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (1)

licelimobilWeb@haberler.com:

Salla akp oylar hdp ye

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title