Haberler

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası münasebetiyle etkinlikler düzenliyor.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası münasebetiyle etkinlikler düzenliyor.

Amatör Spor Haftası kapsamında Çarşamba İlçesi Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ilk etkinlik boks ve basketbol karşılaşmaları oldu. Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü farkındalık oluşturmak için yaptığı karşılaşmada, renkli sahneler yaşandı. Karşılaşma öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın'a, Kulüp Başkanı Mustafa Uçar plaket takdim etti.

Mustafa Uçar, düzenledikleri Amatör Spor Haftası etkinliklerinden dolayı teşekkür ederek, "Böylesi etkinliklerde amatör spor ruhunu yaşıyoruz. Engellileri de bu etkinliklere dahil ettiğiniz için kulüp olarak teşekkür ederiz" dedi.

Amatör Spor Haftası'na ilişkin açıklamalarda bulunan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Amatör Spor Haftası münasebetiyle ilçede amatör spor branşlarıyla alakalı faaliyetlerde bulunuyoruz. İlçemizde basketbol,boks,güreş, masa tenisi ve satranç branşlarında birçok etkinlikle bu haftayı kutlayacağız. Basketbol karşılaşmasında bedensel engelliler takımımızın maçını izlemek için buraya geldik. Başarılı bir takımları var. Burada ki müsabakalarıyla daha da ilerleyeceklerini düşünüyorum" dedi.

Etkinlikliklerde ayrıca boks müsabakaları büyük ilgi gördü. Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri güreş, masa tenisi ve satranç müsabakalarıyla etkinliklerin hafta boyunca süreceğini bildirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uçar İlkay Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title