Haberler

    Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı Tutunamayanlar ile ekranlara dönüyor

    Güncelleme:

    Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, TRT'nin iddialı absürt komedisi olan Tutunamayanlar ile ekranlara dönüyor. Kuvancı dizide başrol oyuncusu Doğu Demirkol'un ablası Ayşe karakterini canlandıracak.

    Yeliz Kuvancı, yılın en iddialı dizilerinden 'Tutunamayanlar'da, Tarık rolünü canlandıran ünlü oyuncu Doğu Demirkol'un ablası Ayşe karakteriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    ÇOCUK BAKICILIĞI YAPACAK

    Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu'nun oturduğu, 'Tutunamayanlar' dizisi ile ekrana gelecek olan Yeliz Kuvancı, psikoloji mezunu olan fakat çocuk bakıcılığı yapmak zorunda kalan komedi yüklü bir karakterle TRT 1 ekranında olacak.

    Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı Tutunamayanlar ile ekranlara dönüyor

    TUTUNAMAYANLAR'IN KADROSUNDA KİMLER VAR?

    60 dakika olarak seyirciye ulaşacak dizide Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz'ün yanı sıra Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi isimler yer alıyor.

    Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı Tutunamayanlar ile ekranlara dönüyor

    YELİZ KUVANCI KİMDİR?

    Yeliz Kuvancı, 28 Şubat 1984 Ankara doğumludur ve Ankara'da büyümüştür. Çocukluğunda oyunculuk ile ilgili herhangi bir planı olmayan Kuvancı, babasının teşvikiyle tiyatro eğitimi veren bir eğitim kurumuna gitti. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezun oldu.

    Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı Tutunamayanlar ile ekranlara dönüyor

    Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. Başrollerini Cemal Hünal, Ali İl ve Dilşad Çelebi ile paylaşan Kuvancı, Zeynep karakterini canlandırdı.

    Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı Tutunamayanlar ile ekranlara dönüyor

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Tutunamayanlar Yeliz Kuvancı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    500

    Yorumlar (14)

    Avni:

    çok güzel.beğendim.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Aslı:

    BEĞENMESEN ŞAŞARDIM ZATEN UYUZ AVNİ

    yanıt2
    yanıt0
    Avni:

    seninle biz ayrıldık.ben sakaryalı hatuna aşık oldum.

    yanıt2
    yanıt0
    :

    KES LAN LAVUK, , ,

    yanıt0
    yanıt0
    Avni:

    lavuk sensin dedime la

    yanıt1
    yanıt0
    ZİYAA:

    Sus lan armut kafa

    yanıt0
    yanıt0
    iç ses:

    olur gelsin.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tutucu:

    Niye tutunamıyor, bem tutarım sorun değil.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Şakir:

    Ben sana tutsak, sen bana yasak  Gel günahlarla, korkularla gel  Ben savunmasız, çırılçıplak  Sen hesaplarla, sorgularla gel…

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Kürşad:

    Trt nin kalitesi iyice düşmüş vasat oyuncular. Dogu demirkol denen veleti oyuncu diye alıp bide dizi çekiyorlar. Çok aptalca

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title