Haberler

Kumaşların frekansı

Beyza Gemci

Beyza Gemci

Kurucu / Mirach Tekstil
30.09.2023 10:52

Canlı ya da cansız her şeyin bir frekansı; yani bir titreşimi vardır. Buna kumaşlar da dahildir.

Cildimize direkt olarak temas eden ürünler olan kumaşların cildimizle uyum içinde olması önemlidir.

Doğal kumaş derken; doğadan elde edilen hammaddelerden üretilen kumaşlar kastedilir. Bu kumaşlar, bazı hayvanların derilerinden, ipek böceği kozalarından ve bitki tohumlarından, yapraklarından ve gövdelerinden oluşturulur.

Doğal içerikli kumaşlar, insanın frekansına yakın titreşim içinde oldukları için bizimle uyumludurlar. Ancak yapay içerikli sentetik kumaşlar, düşün frekansta olmaları sebebiyle bizlerin de enerjilerini düşürebilirler.

Pamuk, keten, kenevir, ipek, yün, alpaka, angora, kaşmir, tiftik, rami ve aluyot gibi doğal liflerden elde edilen kumaşlar doğal kumaşlardır ve bedenimizin frekansıyla uyum içindedirler.

Doğal olmayan yapay içerikli kumaşlar: polyester, akrilik, naylon gibi oldukça dayanıklı, kırışmayan; ancak petrol, kömür, doğalgaz ve türevlerinden elde edilen kimyasal yöntemlerle oluşturulan ve bazı araştırmalara göre sağlık sorunlarına yol açabildiği düşünülen kumaşlardır. Aynı zamanda, frekansları da düşük olduğu için vücudun titreşimiyle uyum içinde değillerdir. Bu durum da bizler de enerji düşüklüğüne sebep olabilir.

Doğal içerikli kumaşlara örnek olarak bazı görselleri de sizin için derledim.

Kumaşların frekansı
Kumaşların frekansı
Kumaşların frekansı
title