Haberler

Yasmin Erbil bacak dekolteli pozlarıyla göz kamaştırdı

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından paylaştığı kırmızı mini elbiseli fotoğrafıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Fotoğrafa ilk yorum yapanlardan biri olan anne Nergis Kumbasar, ateş ve kalp emojileri koydu.

Kaçış Sendromu rahatsızlığından dolayı aylarca yoğun bakımda yatan ve şimdilerde hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Erbil son olarak kırmızı mini elbiseli pozlarını paylaştı.

BACAK DEKOLTESİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Yasmin Erbil, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde Magazin Hattı programında sunuculuk yapan Erbil, Instagram hesabından kırmızı mini elbiseli pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Yasmin Erbil bacak dekolteli pozlarıyla göz kamaştırdı

İLK YORUM ANNESİNDEN GELDİ

Erbil'in fotoğrafına ilk yorum yapanlardan biri de annesi Nergis Kumbasar oldu. Bir açıklamasında kızının paylaşımlarına ve pozlarına karışmadığını söyleyen Kumbasar, Yasmin'in son fotoğrafına kırmızı kalp ve ateş emojileri koydu.

Yasmin Erbil bacak dekolteli pozlarıyla göz kamaştırdı

Yasmin Erbil bacak dekolteli pozlarıyla göz kamaştırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Yasmin Erbil Erbil Haberler

500

Yorumlar (61)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

HAYATI GENÇKEN YAŞAYACAN AÇILIP SAÇILACAN GEZIP TOZACAN BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ TADINI ÇIKARACAN.

14
56
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ahiret''tede yanacan!

yanıt14
yanıt1
NUCLEUS:

ASLI EMİNİM POS BIYIK KEL KAFALI PATLICAN BURUNLU TİPSİZ ŞAHİN K. TADINDA BİR ADAMSIN ÇIKIYORSUN BURALARA İÇİNDE NE YAŞIYORSAN ORTAYA BÖYLE AZOTLU BİR MADDE ÇIKIYOR SENDEN . . GİZLİ GAYMİSİN DOSDOĞRU OL ARAMIZDA KALACAK :))

yanıt19
yanıt1
ASLI:

SALLAMA ZİYAAA... AHİRETİN GERÇEK OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUN GİDİP GÖRDÜN MÜ YADA GİDİP GÖREN BİRİNİ TANIYOR MUSUN YA ÖYLE BİYER YOK İSE BU GÜZEL HAYATI BOŞA HARCAMIŞ OLURSUN. VARSA DA AMAN BOŞ VER ILIMAN İKLİMİ SEVERİM BEN.

yanıt5
yanıt28
ziyaa:

Ateşin bol olsun o zaman zındık Aslı

yanıt24
yanıt6
ZÜHDÜ:

BOŞ VER KIZIM HAYATI YAŞAMAYA ÇALIŞ YE İÇ İKİL VEDE MİKİL SAÇIL VEDE AÇIL BAKMA SEN ZEBANİLERİN LAFINA ONLAR SANA GURBAN OSSUĞLAR

yanıt5
yanıt23
asdasd:

karıncalar yiyeceğine amıcalar yesin diosoun yani. buda bir yaşam stili .

yanıt14
yanıt2
KURT BEY:

Ateşin bol olur demek istemiş annesi )

36
2
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

armut dibine düşer diye boşuna denmemiş

33
2
yanıtYanıtla
MSDS:

Soydur çeker normaldir, babası yattığı yerde Azrail ile köşe kapmaca oynuyor, kızı karısı baldır bacak derdinde . .

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title