Haberler

Emekli orman muhafaza memuru 20 metrelik kuyunun dibinde ölü bulundu

Güncelleme:

Antalya'da 61 yaşındaki emekli orman muhafaza memuru, yaklaşık bir buçuk metre genişliğinde ve 20 metre derinliğinde kuyuda ölü bulundu. Öte yandan kuyunun içerisinde kazı aletleri, toprak çekmek için çeki aletleri de tespit edildi.

Akseki ilçesine bağlı Değirmenlik Mahallesi'nde ev sahibi Recep Özkan, gece saat 01.00 sıralarında kuyuda bulunan Nail Akış (61)'dan ses gelmediği için 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istedi. Olay yerine jandarma, sağlık ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki itfaiye birimi sevk edildi.

KUYUDA ÖLÜ BULUNDU

İtfaiye ekipleri halatlar ile yaklaşık bir buçuk metre genişliğindeki 20 metre derinliğindeki kuyuya indi. İtfaiye ekiplerinin çıkardığı Nail Akış'ın sağlık ekipleri tarafından yapılan muayene sonucunda hayatını kaybettiği belirlendi.

EV SAHİBİNİN İFADESİ ALINACAK

Kuyunun içerisinde kazı aletleri, toprak çekmek için çeki aletleri bulunduğu öğrenildi. Nail Akış'ın emekli orman muhafaza memuru olduğu ve Serik ilçesinde ikamet ettiği, bir süreden beri Değirmenlik Mahallesi'nde yaşadığı öğrenilirken, ev sahibi Recep Özkan'ın ise ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındığı bildirildi.

Nail Akış'ın cesedi Cumhuriyet Savcılığının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

112 Acil Çağrı Recep Özkan İtfaiye Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title