Haberler

Şemdinli Kaymakamı ve eşi köpek yavrularını sahiplendirdi

Güncelleme:

Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş ve eşi Cansu Ateş'in köy ziyaretleri dönüşünde yol kenarında buldukları 13 köpek yavrusu, tedavilerinin ardından sahiplendirildi. Köpekler, askeri üs bölgesi ve köylere gönderilerek bekçilik eğitimi alacak.

Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş ve eşi Cansu Ateş'in köy ziyaretleri dönüşünde yol kenarında bitkin halde bulduğu 13 köpek yavrusu, tedavilerinin ardından sahiplendirildi.

Kaymakamlığın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, yol kenarında bitkin halde bulunan köpek yavrularının tedavilerinin yapıldığı belirtildi.

Köpek yavrularının polis kontrol noktası, askeri üs bölgesi ve köylere gönderildiği bildirilen paylaşımda, "Silahlı kuvvetlerimize görev arkadaşı olup, köylerimizde sürülere bekçilik yapması için eğitilmeye başladılar. Patili dostlarımıza yalnız bir gün değil, her gün aynı özeni gösterelim. Can dostlarımıza sahip çıkalım." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Yaşam

Cansu Ateş Polis Sağlık Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title