Haberler

Maltepe'de Camide İmam ile Çocuk Arasında Sevgi Dolu Anlar

Güncelleme:

Maltepe ilçesinde bulunan Orhan Gazi Camii'nde, ibadetlerini yerine getiren cemaatten bir çocuk ile imam arasında sevgi dolu bir an yaşandı. Caminin imamı olan Yıldırım Akbulut, dua okuduğu sırada yanına gelen küçük çocuk imamın yüzüne dokunup incelemeye başladı. İmam Akbulut da çocuk ile oynayarak duasına devam etti. O yürek ısıtan görüntüler cep telefonu kamerasınca böyle kaydedildi.

Maltepe'de bir camide dua okuyan imamın yanına giden bir çocuk, imamın yüzüne dokunarak sempatik görüntüler oluşturdu. İmam ile çocuğun yürek ısıtan anları kameraya yansıdı.

Maltepe ilçesinde bulunan Orhan Gazi Camii'nde, ibadetlerini yerine getiren cemaatten bir çocuk ile imam arasında sevgi dolu bir an yaşandı. Caminin imamı olan Yıldırım Akbulut, dua okuduğu sırada yanına gelen küçük çocuk imamın yüzüne dokunup incelemeye başladı. İmam Akbulut da çocuk ile oynayarak duasına devam etti. O yürek ısıtan görüntüler cep telefonu kamerasınca böyle kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yıldırım Akbulut Cep Telefonu Orhan Gazi Maltepe Çocuk Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title