Haberler

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katıldı

Güncelleme:

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Elmalı'nın Tekke Köyü'nde düzenlenen Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katıldı. Başkan Esen, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Abdal Musa Türbesi'ni ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ' Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katılmak üzere Elmalı'nın Tekke Köyü'ne gitti. Başkan Esen, vatandaşlar ile sohbet ettikten sonra Abdal Musa Türbesi'ni ziyaret etti.

Elmalı'nın Tekke Köyü'nde düzenlenen 18. Uluslararası 39. Ulusal Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katılan Başkan Esen, etkinlik alanında bulunan stantları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Konyaaltı Belediyesi'nin de stant açtığı etkinlikte alışveriş yapan Esen, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Abdal Musa Türbesi'ni ziyaret etti.

Abdal Musa'nın, Horasan'dan Anadolu'ya uzanan kadim bir maneviyatı temsil ettiğini belirten Başkan Esen, "Bize düşen bu maneviyatı anlamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Her yıl binlerce yurttaşımız Tekke Köyü'ne gelerek Abdal Musa'yı anıyor ve dayanışma kültürünün örneğini sergiliyor. Toplumumuzun bu değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Asırlar önce Anadolu'ya gelen ve hoşgörüsü ile günümüzde bile insanları birleştiren Abdal Musa'ya şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Semih Esen Abdal Musa Konyaaltı Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title