Haberler

Kilis'teki Park ve Bahçelerin Bakımı ve Sulama İşlemleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Kilis Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki parklar, refüjler ve bulvarların bakımı ve onarımı yapılırken, sulama işlemleri de aralıksız devam ediyor. Park ve bahçe ekipleri, çim biçme, ağaç budama, bakım onarımı ve sulama çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Mesire ve piknik alanlarının yoğun kullanımıyla birlikte belediye çalışanları da yoğunlaştı.

Kilis Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki parklar, refüjler bulvarların bakımı onarımı yapılırken, sulama işlemleri de aralıksız devam ediyor.

Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından Park bahçe ve yeşil alanlardaki çim biçme, ağaç budama, bakım onarımı ve sulama çalışmaları hız kesmeden deva ediyor. Refüj ve bulvarlar ile parklar gece gündüz çimler ile ağaçlar sulanıyor. Ekipler, Mesire ve piknik alanlarının vatandaşların yoğun şekilde kullanılmaya başlamasıyla birlikte belediye çalışanlarını yoğunlaştırdı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kilis Belediyesi Bahçe Kilis Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title