Haberler

Düğünde ilginç görüntüler! Damadın başında onlarca yumurta kırıldı, yanık yağ döküldü

Güncelleme:

AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çalışkan'ın düğünü ilginç görüntülere sahne oldu. Damadın sağdıçları adetlere göre, damat Ramazan Çalışkan'ın başında onlarca yumurta kırdı, yanık yağ döktü, kum serpti.

Osmancık'ın sevilen esnaflarından aynı zamanda AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çalışkan, Cansu Çam ile hayatını birleştirdi. Ramazan Çalışkan ve Cansı Çam, Osmancık'ta gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Osmancık Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çalışkan'ın düğünü ilginç görüntülere sahne oldu.

DAMADIN BAŞINDA ONLARCA YUMURTA KIRILDI, YANIK YAĞ DÖKÜLDÜ

Çorum'un Osmancık ilçesinde damadın başında yumurta kırma geleneği yaşatıldı. Osmancık Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Çalışkan ve Cansu Çam çiftinin düğün gecesinde ülkemizin düğün gelenekleri arasında yer alan damadın başında yumurta kırma geleneği hayat buldu. Damadın sağdıçları adetlere göre, damat Ramazan Çalışkan'ın başında onlarca yumurta kırdı, yanık yağ döktü, kum serpti. Ayrıca limona karşı tiki olan damadın boynuna limondan yapılan kolye asıldı. Yapılan düğün ile Osmancık ilçesinin gelenekleri yaşatılmış oldu.

Düğünde ilginç görüntüler! Damadın başında onlarca yumurta kırıldı, yanık yağ döküldü

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Düğün törende iş ve siyaset dünyası bir araya geldi. Törene Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Bakanı Ahmet Gelgör, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf Kefalet ve Esnaf Odası yönetimi, Osmancık Motosiklet Sevenler Kulübü ile Bisiklet Kulübü, Çorum Türk Choppers ekibi ile genç çiftimizin dostları ve akrabaları katıldı.

Düğünde ilginç görüntüler! Damadın başında onlarca yumurta kırıldı, yanık yağ döküldü

Düğünde ilginç görüntüler! Damadın başında onlarca yumurta kırıldı, yanık yağ döküldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

AK Parti Osmancık Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500

Yorumlar (71)

oldu olacak:

oldu olacak benzin döküp ateşe vereydiniz ilçeniz şenlenirdi. böyle saçma şeyler adet görenek değildir bu ahmaklıktır.

64
3
yanıtYanıtla
gerçekler:

kesinlikle doğru

yanıt17
yanıt0
sami:

Saçma

34
6
yanıtYanıtla
Baba vanga:

Hayırdır bu saçma sapan adeti nerden öğrendiniz adamın en mutlu gününde bu embesil hareketleri bırakın

35
2
yanıtYanıtla
zdrovie:

bence zararsız ve eğlenceli bir gelenek. Damadın da bu durumdan şikayetçi olduğunu sanmıyorum.

7
26
yanıtYanıtla
ipek:

ya bak şimdi durun çekilin geriye bilir kişi konuştu ahddinizi bilin ne alakasız konuya nasıl bir savunma

yanıt5
yanıt0
zdrovie:

kardeşim bu işler danışıklı. Damadın böyle birşeyden tabiki haberi var ve bunu yapacak olanlarda damadın arkadaşları. Böyle yapmayın benim düğünümde dese yapamazlar zaten. Elin adamı heyecan için paraşütle atlıyor havada evleniyor siz 2 yumurta başına isabet etti diye ağlıyorsunuz. çok şikayetin varsa git damada söyle.

yanıt0
yanıt0
osmancuklu:

böyle bir adet yok. saçma sapan şeyleri adet diye haber yapıyorsunuz. bunu damadın arkadaşları yapmış. güzelim ilçenin adını kötüye çıkarıyorsunuz.

32
1
yanıtYanıtla
Samo:

Bence böyle bi adeti arkadaşına aşık olmuş gayler çıkarmıştır,başka türlü insanın böyle bi günde bu hale gelmesi normal değil,taş atıp kafa yarmamış Allah tan

29
2
yanıtYanıtla
muko:

Bunun gaylerle ne alakası var cahil insan ayrıca kafasına bir sürü şey atıp gelini acımasızca yaralayan canilere laf et sen bence

yanıt1
yanıt1
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title