Haberler

Çocuk, metrodan kaçak geçti! Annesinin durumu fark ettikten sonra yaptığı takdir topladı

Güncelleme:

Uzak Doğu ülkesinde bir çocuk, annesinin arkasından metroya kaçak geçiş yaptı. Bu durumu fark eden kadın, oğlunun yaptığı yanlışı dile getirerek yeniden geçiş yapmasını sağladı. Görüntüler çok sayıda beğeni aldı.

Bir Uzak Doğu ülkesinde güvenlik kameralarına yansıyan olay, sosyal medyada dolaşıma girdi.

KAÇAK GEÇİŞ YAPTI

Küçük çocuk, usulsüz şekilde annesinin hemen arkasından metro istasyonuna kaçak şekilde girdi. Anne, çocuğunun bu hareketini kısa süre içerisinde fark etti.

TAKDİR TOPLAYAN HAREKET

Anne, çocuğuna dönerek yaptığının yanlış olduğunu dile getirdi ve kart basıp yeniden geçmesini istedi. Çocuk da annesini dinleyerek kart bastıktan sonra yeniden metro istasyonuna girdi.

"AHLAKIN TEMELİ AİLEDE ATILIR"

Sosyal medya kullanıcıları, video hakkında çok sayıda yorumda bulundu. Kullanıcıların yaptığı en sık yorum ise "Ahlakın temeli ailede atılır" yorumu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Uzak Doğu Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

sekob:

Annem trene kaçak binmemi teşvik eder bunu gözaçıklık görürdü.Yediğim çikolatanın poşetini yere değil de çöpe attığım için, belediye otobüsünde yaşlıya yer verdiğim için azarlamıştı..5-6 yaşlarımdı..

44
12
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Bende başlığı okuyunca Türkiye'de zannettim şok oldum. Yazıyı okuyunca şokum çabuk geçti yerini hayal kırıklığına bıraktı...

45
7
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

Türkiye yada müslüman ülke değildir dedim haklı çıktım..

10
1
yanıtYanıtla
Emirhan Yıldız:

bizde olsa aferin denir 3 kişi tek biletle geçmenin yolları aranırdı

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title