Haberler

Yasak Elma Dizisinin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Neler Yaşandı?

Güncelleme:

Ender'in hain planları karşısında Yıldız köşeye sıkıştı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde neler oldu? Yasak Elma dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halit, davette Kemal ile karşılaşır. Halit'in yeni yatırımcısı olan Kemal, bambaşka biri olmuştur. Yıldız'a gerçekleri anlatan Kemal, Halit ile yalnız kalmak ister. Kemal'in anlatacaklarından Ender dahi tedirgin olur. Zeynep ise Alihan'ın yüzüğünü takmaya karar verir. Romantik anların ardından, artık Alihan ve Zeynep evlilikten bahsediyor.

Yasak Elma Dizisinin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Neler Yaşandı?

KEMAL YILDIZ İÇİN GELDİĞİNİ SÖYLER

Halit, Kemal'in iş için evine sızdığını düşünse de Kemal, Yıldız için geldiğini belirtir. Halit, Kemal ile konuştuktan sonra Enderi yanına çağırıyor. Bu arada Yıldız da oraya gidiyor. Asansörde tartışmaya başlayan Yıldız ile Ender birbirlerine saldırırlar.

HALİT EVLİLİĞİ BİTİRİYOR

Halit, Ender'e Kemal'i nasıl işe aldığını soruyor. Kemal'in evli olduğunu bilip bilmediğini soruyor ve Ender bildiğini söylüyor. Kemal, Ender'in yalanını ortaya çıkarmıyor. Halit Ender'i gönderiyor. Kemal Yıldız ve Halit bir arada kalıyor ve Halit, Yıldız'a gerçeği söylemediği için kızıyor. Yıldız ile Kemal aralarında bir şey geçmediğini söylese de Halit inanmaz. Halit evliliğin bittiğini söylüyor.

ENDER, HALİT'İ ELDE ETME PLANLARI YAPAR

Olanlar karşısında zafer kazandığını düşünen Ender, tekrardan Halit'i elde etme planları yapar ve Halit'i akşam yemeğine çağırır. Ardından Ender, Kemal'i arar ve görüşmek istediğini bildirir.

YASAK ELMA DİZİSİNİN 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ender'in planlarına yenik düşmek üzere olan Yıldız yeni bölümde Halit'i geri alabilmek için neler yapacak? Pazartesi akşamı ekrana gelen 21. bölümün ardından nin 22. bölüm fragmanı aratılmaya başladı. nin 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dizi

Dizi Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title