Haberler

Yangın nedeniyle boşaltılan Gündoğmuş ilçesinin Belediye Başkanı Özeren'den skandal sözler: 'Keşke evimiz yansaydı' diyecekler

Güncelleme:

Türkiye'nin güneyinde ve batısında çıkan yangınlar devam ederken Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi de alevlerden nasibini alan bölgeler arasındaydı. Kısa süre önce tahliye edilen ilçenin Belediye Başkanı Mehmet Özeren, yaptığı açıklamayla tepki çekti. Evi yanan vatandaşlara TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli evler yapılacağını söyleyen Özeren, "Evi eski olan vatandaşlar, 'keşke bizim de evimiz yansaydı' diyecekler" açıklamasıyla eleştirilerin odağına yerleşti.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesindeki orman yangınları kontrol alınırken bölgedeki vatandaşlar da evlerinden tahliye edildi.

BELEDİYE BAŞKANININ SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI

Soğutma çalışmalarının devam ettiği ilçede, evlerinden ayrılan vatandaşlar üzülürken Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'den skandal bir açıklama geldi.

"'KEŞKE EVİMİZ YANSAYDI' DİYECEKLER"

İlçede yaşanan yangın felaketiyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Özeren, "Evleri kullanılmaz hale gelen vatandaşlarımız için TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli çok cüzi faizlerle, istedikleri şekilde evleri tekrar yapılacak. Evi çok eski olan vatandaşlar, 'Keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler.' Devletin teselli hibesi çok fazla" ifadelerini kullanmasıyla tepki topladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gündoğmuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Cengiz Deniz Deniz:

Adamın akp Li Başkan olduğunu neden yazmıyorsun sendeki yandaşlık.

127
13
yanıtYanıtla
Serdar Gökhan Türkmen:

işte ev ile her şeyin geçeceğini zanneden zavallı bir birey!!! ölen tabiat, canlar bir daha zor gelir...

65
3
yanıtYanıtla
Serkan Baş:

Size yetki veriyoruz ve seçiyoruz.

58
4
yanıtYanıtla
İlker Güzel:

Başkan sen maneviyatin ne oldugunu bilirmisin hersey lüks ewin icinde oturmak degildir orada tas ewde oturan amcama sen saraylarida wersen donup bakmaz.yazik bu zihniyete

27
0
yanıtYanıtla
VAHAP YILMAZ :

Amac, niyet önemli, adamın demek istediği aslolan, niyeti iyi, sadece amacını aşmış söylediği, o da önemli değil...

2
22
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Bakış açısına bakarmısınız

6
0
yanıtYanıtla
Murat Var:

Yani 20 sene kredi ödeyecekler. Afet oldugu için bence ücretsiz hibe olmalı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title