Haberler

Genç Kız, Kerç Boğazı'nda Ölen Nişanlısının Tabutunun Başından Bir An Olsun Ayrılmadı

Güncelleme:

Rusya'nın Kerç Boğazı'ndaki gemi yangınında hayatını kaybeden vardiya zabiti Yüce Karanki (33), memleketi Yalova'da toprağa verildi.

Yalova Kerç Boğazı'nda Ölen Nişanlısının Tabutun Başından Bir An Olsun Ayrılmadı

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Karadeniz'deki Kerç Boğazı'nda, 21 Ocak'ta Tanzanya bayraklı 'Maestro' ve 'Candy' adlı gemiler arasındaki yakıt transferi sırasında çıkan yangında ölen Türk mürettebattan Yüce Karanki için, memleketi Yalova'da cenaze töreni düzenlendi. Yalova Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde Yüce Karanki'nin babası Necmi Karanki, annesi Hatice Karanki, kardeşi Simge Karanki ve nişanlısı Zeynep Elmalı taziyeleri kabul etti. Törene, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak ile çok sayıda kişi katıldı.

Yalova Kerç Boğazı'nda Ölen Nişanlısının Tabutun Başından Bir An Olsun Ayrılmadı

DAVA SORULARINA YANIT VERDİ

Törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan acılı anne Hatice Karanki, dava açılıp açılmayacağı yönündeki soruya, "Dimdik ayaktayız. Ona biz karar vereceğiz. Ona ailesi karar verecek. Şu anda acımızı yaşıyoruz. Önce ilahi adalet yerini bulacak. Sonra da cumhuriyetin adaleti, hepsi yerini bulacak. Şimdi acımızı yaşıyoruz." dedi.

Yalova Kerç Boğazı'nda Ölen Nişanlısının Tabutun Başından Bir An Olsun Ayrılmadı

Yalova Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yüce Karanki'nin cenazesi, Yalova Şehir Mezarlığı'na götürüldü. Karanki'nin cenazesi, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Elmalı Yalova 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

Bir emekçi ekmeği peşinde şehit oldu Allah rahmet eylesin mekanı cennet bahçesi olsun

21
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. . . . . . . . . . . . nişanlısına gelince bari ojeli gelmeseydi tabutunun ölene biraz saygı görüyorum kadınlar tırnaklar ojeli makyajlı takılı geliyor cenaze yada kuran okumalarına onları resmen kınıyorum ve SAMİMİ bulmuyorum. . . .

13
6
yanıtYanıtla
B.K:

Neden sen en yakının öldüğünde tırnağındaki ojeyi yüzündeki makyajımı düşünüyorsun ? o zaman sen samimi değilsin biraz anlayışa davet ediyorum . . . .

yanıt3
yanıt7
Sananeaneeeee:

Sanane ojesinden be

yanıt1
yanıt5
VATANDAŞ:

Sizin anlama ve algılama problemİniz var anlaşılan o zaman abdestsiz de gidiyorsunuz demektir. . . . . .

yanıt5
yanıt1
MURAT:

MEMLEKETİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ. . . İSLAM DİNİNİN BİR TANE EMRİNİ VE EFENDİMİZİN BİR TANE SÜNNETİNİ UYGULAMAKTAN ACİZ İNSANLAR BİRDE FETVA VERİYORSUNUZ SANANE BANANE FİLAN BU NE LAKAYİTLİK. . . ÇUKURA GİRİNCE SANANEYİ BANANEYİ GÖRÜRSÜNÜZ. . VATANDAŞ ARKADAŞIM SEN KİME NE ANLATIYORSUN DİNİN YASAKLARINDAN KİMİN HABERİ VAR CUMHURİYET ADALETİ VAR OKUMUYORMUSUN. .

yanıt5
yanıt0
e:

böyle şebekler mutlaka çıkacak dimi sana ne milletin ojesinden ne acı yaşıyodur allah bilir insanın aklına oje mi gelir allah sabır versin

yanıt2
yanıt2
....:

Ne yalan söyliyim benimde gözüme hoş gelmedi. Başka konu olsa herneyse dersin ama bu ölüm. Adam 21 Ocak ta ölse o zamandan oje kalmaz tırnağında. Asıl bu acıyı yaşayıp nişanlının cenazesini beklerken oturup oje sürdün yaa maniküre gittin. İnsanın aklına gelecek en soy şey. Ona sananen, buna sanane diyenler tabiki bize ne. Ama insan doğasına aykırı ve samimi gelmediğinden hissettirdiği bu.

yanıt5
yanıt1
E ye cevap:

bencede bizi ojesi fesi ilgilendirmez de olay 21 ocak ta olmuş. dün cenaze olduysa aradan geçmiş 9 gün. ben kırmızı oje sürdüğümde 2 gün sonra açılmaya başlıyor. acılı halinde nasıl oje sürebilmiş demek geliyor insanın aklına

yanıt6
yanıt0
OSMANİYE:

BU NASIL BİR BAŞ BAĞLAMA BE. ESKİDEN RUSLARIN YAŞLILARI DA BÖYLE BAĞLARMIŞ. UTAN UTAN EŞİN ÖLMÜŞ ÇOLUĞUNUN ÇOCUĞUNUN RIZKI İÇİN SEN BAŞINI KAPATMAKTAN ACİZSİN

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title