Haberler

Xbox oyunları artık Android cihazlarda oynanabilir

Güncelleme:

Çevrimiçi çok oyunculu dijital konsol sistemi olan popüler Xbox serisi, son anlaşması bulut oyun sistemi Game Pass Ultima sayesinde abonelerine artık Android cihazlardan hizmet verecek. Yapılan bu girişimle beraber Game Pass Ultimate'ın değeri her geçen gün artmaya devam ediyor. Yeni bulut oyunu son birkaç aydır büyük bir büyüme yaşadı.

XBOX OYUNLARI ANDROID'DE ULAŞILABİLİR OLDU

Xbox'ın xCloud akış betası geçen yılın yarısından sonra başladı ve Game Pass Ultimate aboneleri çeşitli cihazlardan oyunlarına erişim sağladı.

Twitter'daXbox Wire'ın paylaşımına göre, Game Pass Ultimate abonelerinin bulut sistemi sayesinde yararlanabileceği yeni özellikler duyuruldu. Şu andan itibaren Android akıllı telefonlarına sahip kullanıcılar, orijinalXbox ve Xbox 360 kataloglarında bulunan 16 oyundan yararlanabilir.

Sistemde yer alan oyunlar ise şu şekilde;

Banjo-Kazooie , Banjo-Tooie, Double Dragon Neon , Fable II , Fallout: New Vegas , Gears of War 2 , Gears of War 3 , Gears Savaşın: Yargı , Jetpac Yakıt İkmali , Kameo, Perfect Dark , Perfect Dark Zero , The Elder Across III: Morrowind , The Elder Scrolls IV: Oblivion , Viva Piñata ve Viva Piñata: TIP.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

xbox Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title