Haberler

West Ham United, Beşiktaş'la Gökhan Töre Transferi İçin Anlaştı

Güncelleme:

Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Beşiktaş'la Gökhan Töre'nin transferi için 17 milyon Euro'ya anlaştı.

Bilic bastırdı, West Ham, Gökhan Töre için 17 milyon Euro'ya (56 milyon TL) kadar çıktı ve anlaşma sağlandı...

Uzun süredir temasta olan İngilizlerle Beşiktaş yönetiminin şampiyonluğun kesinleşmesinin ardından bir final görüşmesi yaptığı ve 12 milyon Euro'luk teklife Kartal'ın 17 milyon Euro istekle karşılık verdiği biliniyordu.

Siyah-Beyazlılar'dan süre isteyen Bilic'in ekibi, olumlu bir geri dönüş yaptı ve taraflar el sıkıştı.

TARİHE GEÇİYOR

24 yaşındaki Gökhan Töre, 56 milyon TL'lik bonservis bedeliyle Türk futbol tarihinin en pahalı bonservisli yıldızı olacak. Ekonomik açıdan eli hayli güçlenecek Beşiktaş, İngilizler'den gelecek olan rakamın önemli bir bölümünü yeni yıldızların transferinde harcayacak.

HERKES MUTLU

Yönetimlerin anlaşması, her fırsatta Gökhan'ı ne kadar istediğini anlatan Slaven Bilic'i de, kötü Chelsea macerasından sonra, "Bir gün Ada'ya çok daha güçlü döneceğim" diyen yıldız oyuncuyu da çok mutlu etti. Gökhan'ın kısa zaman içinde İngiltere'ye giderek imza atacağı belirtildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Slaven Bilic Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

HudutMobil-IOS:

11 e giremeyen adama bukadar para.. Bilici kovarlar Ocak ta...

8
27
yanıtYanıtla
fenerbahçeli:

helal olsun bilic e ülkeye girdi kazandırdı böyle adamlar canı gönülden kutlarız

19
0
yanıtYanıtla
haberin olsun:

Futbolda Para verip maça gidersin küfür, taciz, kavga, şike hepsi var. Oysa futbolun dışında o kadar çok spor dalı var ki, hem bedava izleyebilirsin hemde Kültürlü, seviyeli insanların bulunduğu, kavganın, gürültünün, küfür ve tacizin bulunmadığı o spor dallarının keyfini çıkartırsın.

13
1
yanıtYanıtla
gs 31 TR:

INSALLAH Basrılı olur

12
0
yanıtYanıtla
carsili:

Hayirli ugurlu olsun!

7
0
yanıtYanıtla
OKUYALIM ÖĞRENELİM:

Gökhan Töre''nin Şampiyonlar Liginde bir sene oynamasını isterdim Beşiktaş formasıyla ama şimdi 17 milyon da iyi para :)

6
0
yanıtYanıtla
VR:

BJK BUNDAN ZARARLI ÇIKAR. BAKIN GÖKHAN İMZAYI ATAR ATMAZ WESTHAM BONSERVİSİNİ EN KÖTÜ İHTİMALLE ELLİ MİLYON YURO AÇIKLAYACAKTIR. BJK DA EN AZ YİRMİ BEŞ MİLYON ALMALIYDI.

1
3
yanıtYanıtla
memili kırık kanat:

ddikkatinizi çekerim haber tamamen hayal peres fanatik fotomaç diyosa inanmayın sonuna bakın hak verirsiniz yalan ve palavra haberi sadece iki gazete yazar fanatik ve fotomaç

yanıt0
yanıt1
mm:

Maradona gibisi gelmedi messi ronaldo napoli cievo yada başka kulüplerde şampiyonluğu bırak oynamaya bile cesaret edemezler

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title