Haberler

Waris, UEFA Kuralları Nedeniyle Başka Takıma Transfer Olamayacak

Güncelleme:

Trabzonspor'un elden çıkarma kararı aldığı Waris, UEFA'nın "Bir sezonda maksimum 2 kulüpte oynayabilir." kuralı nedeniyle bu sezon başka takıma gidemeyecek.

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro'ya transfer ettiği Majeed Waris hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı.

Bordo mavili yöneticiler, teknik direktörü Ersun Yanal'ın 'satılabilir' şeklindeki raporunun ardından, Ganalı futbolcunun menajeri aracılığıyla bazı Avrupa kulüpleriyle temasa geçti.

LILLE 8 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

23 yaşındaki futbolcuya başta Arap ekipleri talip olurken en ciddi teklif ise Fransa'nın Lille takımından geldi. Fransız ekibi Waris için 8 milyon Euro teklif etti, bordo mavililerin ise bu rakamı 10-12 milyon Euro civarına çekmek istediği ifade edildi.

Ancak haber61'de yer alan habere göre; Majeed Waris'in bu sezon Avrupa'da bir kulübe transfer olması mümkün değil...

"3 TAKIMDA OYNAYAMAZ"

Waris Trabzonspor'a gelmeden önce Spartak Moskova'da 4 resmi maçta forma giydi. UEFA'nın transfer talimatnamesinde 'bir futbolcu aynı sezon içinde en fazla iki takımda forma giyebilir' maddesi yer aldığı için, Waris'in Avrupa'da bir kulübe gitmesi şu an için mümkün görünmüyor. Bordo mavili yöneticilerin bu sorunu aşmak için UEFA'dan özel izin çıkartmaya çalıştığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spartak Moskova Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

SerkanMobil-IOS:

La bu lazların hali ne olacak

0
2
yanıtYanıtla
Orhan frMobil-IOS:

Ne zavallı medyamız var acaba kaman ınsanlarda varmi Lile o parayı verecek aptalmi yada Tr de ki bol kepçe para harcanmıyor Avrupa kulüpler de

0
1
yanıtYanıtla
fsm1453:

vallaaa turkiyede ne cok para varmıs abi yaa hicmi acımıosunuz o paraları harcarken anlamıorummm. . . . . adamda teknik taktik hiç bişey yokkkk bu gitsin 400 metre engelli koşssun baska işe yaramazz

0
0
yanıtYanıtla
Tarihçi:

Bi kerede orta düzey futbolcu getirin la! Waris ney! ayakta mı olur :) Takımımdam utandım yaw

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title