Haberler

Volkan Demirel'in Eşi Zeynep, Suda Doğum Yaptığı Anın Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, suda doğum anını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Fenerbahçe'de uzun yıllardır kalecilik yapan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, 2. çocuğunu 4 ay önce doğurdu. Zeynep, suda doğum yaptığı anının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

"HER ŞEY OLUP BİTTİ"

Suda doğum yapan Zeynep Demirel, fotoğrafın altına bu isteğinin sebebini şöyle anlattı: "Epidural almak istemediğim için, ağrıyı azaltacak en etkili yöntemi araştırdım ve bunun suda doğum olduğunu buldum. 20 dakika boyunca havuzda kaldım. Medikal bir havuz kurulmuştu. Her şey olup bitti ve ben hiçbir şey anlamadım."

İşte Zeynep Demirel'in o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Demirel Volkan Demirel Fenerbahçe Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Ankaralı:

Herşeyi geçelimde namus kavramı hiç kalmamış bu ne ahlaksızlık

37
1
yanıtYanıtla
Cafer kılıç:

Allahım sorsan müslümanız derler çok gunah çok ayıp müslümanlık nereye gidiyor yüce yarapbim sonlari lut kavmi gibi olucak inşallah

26
11
yanıtYanıtla
MEDYA RİYAKARLARI.:

BEN BU YÜZDEN FACEBOOK , TWİTTER VS. SİTELERİN HEPSİNE KARŞIYIM. ADAM NE YAPMIŞ , NE ETMİŞ , ÖZEL, GİZLİ HER NEYİ VARSA İNTERNETTE (SIRF DESİNLER DİYE ) PAYLAŞIYOR. AMACIN NE , TAMAM DOĞUM YAPMIŞSAN ALLAH HAYIRLI ETSİN . AMA SIRF DESİNLER DİYE HERŞEYİ PAYLAŞMA , ÖZELİNİ KENDİNE SAKLA. YAKINDA TUVALET POZLARINI DAHİ PAYLAŞIRLARSA ŞAŞIRMAYIN.

33
1
yanıtYanıtla
BİRİ:

Ne kadar saygısız insanlar var ya. Çok basit arkadaşlar; haberi beğenmiyorsanız, detayı okumayacaksınız. Kadının paylaşımını beğenmiyorsanız da takip etmeyeceksiniz. İnsanları yargılamak ne zamandır hakkınız acaba?

8
26
yanıtYanıtla
SouL:

Beğenmiyorum görmekte istemiyorumnasılki sen görmek istiyorsun bende görmek istemiyorum hoşunamı gidiyor dumuztipliler avukat ?bendimde gitmiyor.

yanıt3
yanıt2
oguz:

Acaba Domuz eti co kmu yemişler karıkoca ner de mahrumiyet nerde haya ve edep

23
10
yanıtYanıtla
TDK:

Mahremiyet yazmayı beceremeyen insanlar yorum yapmaya çalışıyor :). Mahrumiyet ayrı bir şey mahremiyet ayrı bir şey milletin doğumuna kafa yoracağına azıcık okuyun öğrenin sonra gelin ahkam kesin. . .

yanıt0
yanıt0
yozgatlı:

yazık yazık yazık ben erkek olarak utanıyorum batılaşacağız diye edepsiz oldubuz yazıklar olsun size

24
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

VOLKAN NAYLONU NALBURDAN MI ALDI ACABA, HAYAL ETSENE, VOLKAN NALBURA KOŞUYOR ABİ KARI DOĞURCEK ACİL KESİ VER 8 METNE NAYLON :))))))

27
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın KAYA SERFAT:

BOYLE SEYLER BURAYA KONULMAZ BACIM HADI ISINE

30
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title