Haberler

Viranşehir'den Kısa Kısa

Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan muhtar evi törenle hizmete açıldı.

Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan muhtar evi törenle hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi'nde düzlenen törende yaptığı konuşmada muhtarların en iyi şartlarda vatandaşlara hizmet sunması için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Yeni bir muhtar evini daha hizmete sunduklarını aktaran Demirkol, "Muhtarlarımız halkımızın, kamu işlerinde ilk karşılaştıkları resmi kurumdur ve muhtarlarımız yerelde bizim ilk yöneticilerimiz. Muhtarlarımızın rahat ve huzurlu şekilde çalışmaları, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeleri amacıyla Haliliye Belediyesi olarak muhtar evlerini inşa etmeye devam ediyoruz. Devteşti Mahallemiz, Türkiye'nin bir kısım il ve ilçesinden daha fazla nüfusa sahip bir mahalledir. Devteşti Mahallemizde yapmış olduğumuz bu muhtar evini, diğer mahallelerimizde de geçmiş tarihlerde yaptık. Olmayan mahallelerimizde de yapacağız." diye konuştu.

- Viranşehir Belediyesinin çalışmaları

Viranşehir Belediyesine alıcak geçici işçiler için mülakat düzenlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Şık, yaptığı açıklamada belediye bünyesinde çalışacak 7 beden işçisi, 3 ekskavatör operatörü ve 11 şoför için geçen hafta kura çekimi yaptıklarını söyledi.

Mülakatların şeffaf yapıldığını belirten Şık, mülakatı kazananların yapılacak son değerlendirmenin ardından işe başlatıcağını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Fevzi Demirkol Viranşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title