Haberler

Vietnamlı oyuncu Ngoc Trinh'e kıyafeti nedeniyle soruşturma açıldı

Güncelleme:

Vietnamlı oyuncu Ngoc Trinh Cannes Film Festivali'nde giydiği elbise nedeniyle soruşturma açıldı.

Fransa'nın Cannes şehrinde sinema dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olarak gösterilen 72. Cannes Film Festivali'ne Vietnamlı oyuncu Ngoc Trinh kıyafetiyle damga vurmuştu. Kırmızı halı üzerinde transparan elbisesiyle objektiflere poz veren oyuncu ülkesinde hedef haline geldi.

HÜKÜMETİ HAREKETE GEÇİRDİ

Bu görüntülerin ardından Vietnam hükümeti, Trinh'in cesur kıyafetini beğenmediklerini ve 29 yaşındaki oyuncuya ceza vereceklerini duyurdu. O dönem elbiseyi değerlendiren modacılar ise Trinh'in çok cesur bir tasarım tercih ettiğini söyleyerek, genç oyuncuya tam puan vermişti.

Vietnamlı oyuncu Ngoc Trinh'e kıyafeti nedeniyle soruşturma açıldı

"SALDIRGAN BİR KIYAFETTİ"

Ülkenin Kültür, Spor ve Turizm Bakanı Nguyen Ngoc Thien, konuşa yönelik açıklamalarda bulundu. Thien, "Kıyafeti uygun değil, saldırgandı ve kamuoyunda huzursuzluk yarattı ve Vietnam'ın uluslararası alanda imajını zedeledi. Yetkililere görev verdim ve bu konuyla ilgili soruşturma başlatıldı." dedi.

Vietnamlı oyuncu Ngoc Trinh'e kıyafeti nedeniyle soruşturma açıldı

PARA CEZASI VAR

Vietnem'da açık kıyafet giyinenler için para cezası yaptırımı var.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vietnam Fransa Haberler

500

Yorumlar (90)

Adınızı Yazın:

açık kapalı giyimi karşılaştırması yapanlar bulunuyor. . arkadaş, öncelikle bir erkek kadın vucudundan etkilenir!bu fizyolojik olayı çözdükleri için kadın vucudu hayatın her anında karşımıza çıkarılmakla yetinilmiyor , gözümüze sokuluyor. bu sebepten tecavüz olayları çığrından çıkmış durumda. yani kendine hakim olacaksın palavraları atmaya gerek yok, sağlıklı erkek, yaratılış gereği kadından etkilenir. dolayısıyla bu açık kıyafetler kadınların değil, erkeklerin özgürlük alanına girmektedir aslında.

39
7
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ALLAHINA KURBAN NE GÜZEL AÇIKLAMİŞSIN. HER YERLERİNİ AÇARLAR BİRİDE YAN BAKTI MI NAMUS ABİDESİ OLURLAR

yanıt10
yanıt4
KLAVYENDEN ÇIKANI TEKRAR OKUDUN MU?:

Demek Allah bize tuzak kurmuş . . . . . Peki bu yaradılış gereği için yüce Yaradan benden nasıl hesap soracak ? Ben demez miyim siz verdiniz beni neden suçlu buluyorsunuz diye ADINIZI YAZIN gardaşım

yanıt5
yanıt9
eg:

kendine beynine ve uzvuna sahip çıkamayan bir erkek sağlıklı değil hastalıklıdır zaten. sende onlardan birisi olmalısın

yanıt6
yanıt13
komik:

Bunu diyebilmen için önce hangi ülkelerde tecavüzler fazla ona bakman lazım. eğtim ile mi bir doğru orantı kuracaksın yoksa kıyafetle mi göreceğiz. .

yanıt3
yanıt2
KLAVYENDEN ÇIKANI TEKRAR OKUDUN MU?:

Kusura bakmayın ama '' Trene bakan gibisiniz '' Allah beni kodlayacak , yani ben kadından etkileneceğim ( Kaçış yok , Allah öyle yaratmış , nasıl karşı çıkayım ) Sonra benden hesap soracak ! Ben sizi bilmem ama ben trene bakan değilim

yanıt2
yanıt3
adsız:

Tebrikler güzel tespit. . Kadın örtünecek ayeti var kardeşim. özgürlük ayagına haya edep kalmadı insanlarda. . Bir tespitte ben yapayım. Kadınların açık giyinmesinin sebebi erkekler bana baksındır. Nokta. . .

yanıt2
yanıt0
bny:

sağıklı erkek kadından etkilenir ama sağlıklı erkek anlaşıp koklaşıp birşey olursa olur tecavüzü böylelikle ört pas edemezsin kadını gözünüze sokup tecavüze yeltendiriyorlar köydeki eşo gelin ne yaptı size göz mü kırptı ya da 3 - 5 yaşındaki bir çocuk bu ülkede kundakdaki bebeğe hallenen var ama suçlu bu kadın bu sizi azdırdı öyle erkekler tanıyorum ki bu kadın önünden geçsin kafasını kaldırıp bakmaz

yanıt1
yanıt0
dadaşa cevap:

onlar namus abidesi değil mi sen ol öyleyse

yanıt0
yanıt0
mantık:

ya hu kardeşim böyle özgürlük mü olur o zaman dışarıda çıplak gezelim. . . yapmayın Allah aşkına. . . lütfen böyle şeylerede feminist cevaplar vermeyelim. . . ne ar kaldı ne haya

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title