Haberler

Victoria's Secret Meleği Elsa Hosk Bornozlu Fotoğrafıyla Büyüledi!

Güncelleme:

Model Elsa Hosk, Cannes Film Festivali için Fransa'ya gitti. Güzel model, sosyal medya hesabından kaldığı otelde çektirdiği bornozlu fotoğraflarını paylaşarak sosyal medyada gündem oldu.

Bu yıl 72'nci kez düzenlenen Cannes Film Festivali, sinemanın yanı sıra modanın yıldızlarını da ağırlamaya devam ediyor. Adını Victoria's Secret meleği olarak duyuran Elsa Hosk da bunlardan biri oldu. Ünlü model, Cannes'a ulaştıktan sonra yerleştiği otel odasının penceresinde çektirdiği bornozlu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

Victoria's Secret Meleği Elsa Hosk Bornozlu Fotoğrafıyla Büyüledi!

TAKİPÇİLERİNDEN BEĞENİ YAĞDI

Elsa Hosk'un ABD ile Fransa arasındaki saat farkından ve uzun uçak yolculuğundan etkilendiğini ifade ettiği pozuna takipçilerinden beğeni yağdı. Elan Hosk, bornozlu fotoğraflarına ''Cannes jet lag'' notunu ekledi.

Victoria's Secret Meleği Elsa Hosk Bornozlu Fotoğrafıyla Büyüledi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (21)

DERİN GÖLGE:

TÜRK KADINI ''nın eline su dökemez bu ne len ceset gibi

14
10
yanıtYanıtla
Victoria:

Yapma ya :)))

yanıt4
yanıt1
.......:

Kesinlikle haklısın kıllarıyla yağlarıyla türk kadını bi başka.

yanıt1
yanıt0
BİRİSİ:

Bu kadın güzel değil.

7
11
yanıtYanıtla
Temenni:

Güzellik göreceli bir kavramdır tamam ama bu konuda değil bence

yanıt3
yanıt2
.......:

Hadi len ordan güzel değilmiş

yanıt1
yanıt0
katil yorumcu:

çok cılızzz

7
10
yanıtYanıtla
temenni:

Mundar diyosun yani:)

yanıt8
yanıt0
KUZEN:

Yok ya harbi cılız.

yanıt1
yanıt1
BALKAN:

Böyle güzel kadını ancak rüyanızda görürsünüz.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title