Haberler

Vezirköprü'de Gençlerden Fotoğraf ve Resim Sergisi

Vezirköprü Gençlik Merkezi tarafından 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında açılan dijital fotoğrafçılık ve yağlı boya resim kursunun yıl sonu sergisi açıldı.

Vezirköprü Gençlik Merkezi tarafından 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında açılan dijital fotoğrafçılık ve yağlı boya resim kursunun yıl sonu sergisi açıldı.

Vezirköprü Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen serginin açılışına, Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Gençlik Merkezi Müdürü Nazım Arslan, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Altıner ve Belediye Başkanı Edis'in açılış kurdelesini kestiği sergide, katılımcılar kursiyerlerin yaptıkları yağlı boya resimleri ve çektikleri dijital fotoğrafları inceledi. Sergilenen 70 yağlı boya resim ve 60 dijital fotoğraf katılımcıların beğenisini topladı.

Sergilenen ürünleri tek tek inceleyen Kaymakam Yunus Emre Altıner, el emeği olan çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi.

Vezirköprü'de yaklaşık 4 aydır görev yaptığını söyleyen Kaymakam Altıner, Vezirköprü halkının sanata ve spora çok önem verdiğini ifade etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Nazım Arslan da "Gençlerin bu tür etkinliklerle anılması ve ortaya çıkardıkları muhteşem eserler bizleri memnun ediyor. Gençlik Merkezi olarak her zaman gençliğin hizmetinde olacağız ve başarılı çalışmalara imza atmaları için çalışacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Sadık Edis Yunus Emre Altıner Vezirköprü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title