Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan vatandaşın kendisini yakmasına "Siyasi manevra" diyen AK Partili isme zehir zemberek sözler: Ahlaksızlık yapma

Güncelleme:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hatay Valiliği önünde "Çocuklarım aç" diyerek kendisini yakan vatandaşla ilgili "Böyle ucuz siyasi manevraları kimse yemez" diyen AK Partili Ağrı Belediye Meclis Üyesi'ni sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Senin karnın tok biliyoruz, bari ahlaksızlık yapma" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi. Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Hatay'da valilik binası önünde "Çocuklarım aç" diyerek kendisini yakan ve vefat eden Adem Yarıcı hakkında konuştu. Yarıcı'nın ölümüyle ilgili herkesin bir vicdan muhasebesi yapması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, vahim olayın ardından "Böyle ucuz siyasi manevraları kimse yemez" diyen AK Partili Ağrı Belediye Meclis Üyesi Selma Gökçen'e tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Yuh olsun diyeceğim de hafif kaçıyor. Bunlarda vicdan var mı Allah aşkına?" dedi.

"VİCDAN MUHASEBESİ YAPMAMIZ LAZIM"

Kılıçdaroğlu, Adem Yarıcı'nın intiharıyla ilgili olarak "Hatay'da valilik binasının önünde bir insanımız üzerine benzin dökerek kendisini yakıyor. Yakmadan önce, 'Çocuklarım aç. İş istiyorum, anlıyor musunuz?' diyor. Bir baba için çocuklarının aç olduğunu saray sosyetesi biliyor mu acaba? Bütün işsizlere ve onların ailelerine sesleniyorum. Bütün annelere sesleniyorum. Bir baba, kendi çocuğuna yiyecek bir şeyler götüremezse, aylardır işsizlik çekiyorsa, ailede huzur kalmamışsa ve tek çare olarak 'Ben kendimi yakayım da bütün dünya duysun' diyorsa oturup hepimizin bir vicdan muhasebesi yapması lazım" dedi.

"BARİ AHLAKSIZLIK YAPMA"

Daha sonrasında Adem Yarıcı'nın haberleriyle ilgili olarak "Böyle ucuz siyasi manevraları kimse yemez" diyen AK Partili Selma Gökçen'e tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Beni üzen ne biliyor musunuz? Bu acı olayı dahi istismar edip, bir vicdansızlığın altına bir kadının imza atmış olmasıdır. Kişi kendisini yakıyor. İşsizlik ve açlık nedeniyle yakıyor. AK Partili Belediye Meclis Üyesi, 'Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez' diyor. İnsan öldü gitti. Yuh olsun diyeceğim de hafif kaçıyor. Ne söylememi istersiniz? Bunlarda vicdan var mı Allah aşkına? Bunlar ahlak var mı, din iman var mı? Kişi yıllardır işsiz. Bayramda borç alarak çocuğuna kola alıyor. Sen hala bunu siyasi manevra olarak görüyorsun. Milyonlarca gencimiz aç. Senin karnın aç biliyoruz, köşeyi döndün biliyoruz, bari ahlaksızlık yapma. Bari ahlaksızlık yapma!" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri salonda büyük alkış topladı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Gökçen Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title