Haberler

Dezenfektan hırsızları kamerada! Önce ellerine sıkıp sonra çaldılar

Güncelleme:

Kırklareli'nde belediye ekiplerinin yerleştirdiği dezenfektanlar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilen dezenfektanlar kimliği belirsiz kişilerce yerinden sökülerek çalındı. Dezenfektanların yerine yenisi konulurken, halkın sağlığı için konulan dezenfektanları çalanlardan bazıları İstanbul Caddesi'nde güvenlik kamerasına yansıdı.

Kırklareli Valiliği kararınca ilçe merkezinde korona virüs tedbirleri kapsamınca belediye ekiplerinin yerleştirdiği dezenfektanlar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Bazı bölgelerde dezenfektanlar toplum düşmanları tarafından kırılıp parçalanırken, bazı bölgelerdeki dezenfektanlar ise yerinden sökülerek çalındı. Olay, sabaha karşı temizlik görevlilerini dezenfektanları doldurmak istemesiyle ortaya çıktı.

KAMERA OLAN BİTENİ KAYDETTİ

Yaşanan olay üzerine Lüleburgaz Belediyesi dezenfektanları zarar vererek çalan kişi ya da kişiler için suç duyurusunda bulunurken, İstanbul Caddesi ile Özgürlük ve Demokrasi Meydanı kesimine yerleştirilen dezenfektanları çalanlar kameraya yakalandı. Kent güvenliği için yerleştirilen güvenlik kamerasını fark etmeyen gençlerden oluşan kimliği belirsiz 5 kişilik grubun ellerini normal bir şekilde dezenfekte ettiği görülüyor. Ancak ardından hızını alamayan grup, sokakta kimsenin olmamasından ve kameraların kendilerini kayda aldığından habersiz bir şekilde dezenfektanı uzun uğraşlar sonucunda yerinden söküp götürüyor. Dezenfektanları çalanlar için yakalama çalışmaları başlatılırken, vatandaşlar da duruma tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Caddesi Lüleburgaz Kırklareli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (25)

Niklaus:

Hani şu cahil kalmış yaşlılar varya çok bunaldık hava almaya çıktık diyen, bu veletlerde büyüyünce o modellerden olacaklar. Ülkeye zarardan başka bir işe yaramayan parazitler

69
1
yanıtYanıtla
Erdal:

Nikolay, seni kandırmak ne kolay.

yanıt2
yanıt3
NİKLAUS:

ERDAL :))

yanıt0
yanıt1
BU NASIL BİR ZİHNİYET!!!:

Umarım en iyi şekilde cezalandırılırlar, bu davranış bütün insanların sağlığına, yaşamına gasp etmektir. ALLAH ISLAH EYLESİN SİZLERİ. .

52
1
yanıtYanıtla
orkestra:

işimiz allaha kaldıysa. . .

yanıt1
yanıt0
DARDANELSPORLU:

Bunlar vatan haini

39
1
yanıtYanıtla
ferge:

Bunlar virüsten daha zararlı.

36
0
yanıtYanıtla
ALLAH KORKUSU:

Bu insanlar şuan yaşanan hadiselerden hiçmi ibret almaz ALLAHÜTEALA bütün kapıları kapatmış kendi Anneni Babanı dahi ziyaret edemiyorsun ALLAHA Tevekkül edip alnını secdeye koyacağın yerde hırsızlık yapıyorsun bu insanların yüzünden bu hale geldi memleket yazık

19
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

şaşırdık mı? hayır

17
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bunlarda ayrı bir virüs çeşidi

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title