Haberler

Varşova: Polonya Futbolunda Yolsuzluk İddiaları

Polonya'da savcılık, Polonya Futbol Federasyonu hakkında Dünya Kupası biletlerinin satışında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle soruşturma açılmasına karar verdi.

Polonya'da savcılık, Polonya Futbol Federasyonu hakkında Dünya Kupası biletlerinin satışında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle soruşturma açılmasına karar verdi.

Polonya medyasının sorularını yanıtlayan ulusal savcı Janusz Kaczmarek, Polonya Futbol Federasyonu'na tahsis edilen Dünya Kupası maç biletlerinin yasadığı olarak satıldığının tespit edildiğini ve bu nedenle de ilgili kişiler hakkında soruşturma açılmasına karar verildiğini ifade etti. Savcı ayrıca, federasyona tahsis edilen biletleri yüksek fiyatlarla karaborsada sattığı iddiasıyla suçlanan iki kişinin ise geçtiğimiz hafta tutuklandığını ve Polonya futbol Federasyonu binasının da konuyla ilgili olarak arandığını belirtti. Savcı ayrıca tutuklanan iki kişinin federasyonla direkt bir bağlantısının şu ana kadar tespit edilemediğini de vurguladı.

Bu arada, Polonya futbolunda orta çıkan bu gelişmelerin sadece Dünya Kupası biletlerinde yapılan sahtecilikle sınırlı kalmadığı ayrıca, 20'den fazla oyuncu, hakem ve federasyon yetkilisi hakkında da şike ve belgelerde sahtecilik suçlamasıyla, savcılık tarafından soruşturma başlatılacağı ifade ediliyor. Gelişmeler üzerine Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Michal Listkiewicz ise, federasyona yönelik suçlamaların giderek arttığını iddia ederek, sonbaharda görevi bırakacağını duyurdu.

Polonya Milli Takımı, 2006 Dünya Kupası'nda, büyük bir hayal kırıklığı yaratarak, Almanya, Kosta Rika ve Ekvador'un bulunduğu A Grubu'nda ikinci tura yükselme başarısı gösterememişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title