Haberler

Van'da Kamyonetin Çarptığı Polisin Şehit Olması

Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Van'da Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı'ndaki törenin ardından askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na gönderilen şehit Uysal'ın naaşı, konvoy eşliğinde karayoluyla merkeze bağlı Güney köyüne getirildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, babaevinin önüne getirilerek "helallik" alındı. Şehidin babası Mustafa ile annesi Fatma Uysal ile bazı yakınları, şehidin tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Daha sonra köy meydanına götürülen şehidin cenazesi, burada kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Bu sırada da meslektaşları tarafından saygı atışı yapıldı.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Ahmet Kara, TBMM İdare Amirleri Salim Uslu ve Tufan Köse, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Albay Metin Özbek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin hamile olan eşi Esin Uysal ise cenaze törenini, sağlık görevlilerinin gözetiminde ambulans içerisinden izledi.

Van-Gürpınar karayolunda dün uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan sürücü kamyonetle olay yerinden kaçarken, yola kapan bırakmaya çalışan polis memuru Yaşar Uysal'a çarpmıştı. Ağır yaralanan Uysal, kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Uysal Merzifon Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title