Haberler

Vali Yıldırım'dan Mehmetçik'e Ziyaret

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Selda Yıldırım, Malazgirt ilçesinde görev yapan Mehmetçik’i ziyaret etti.

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Selda Yıldırım, Malazgirt ilçesinde görev yapan Mehmetçik'i ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Selma Yıldırım'a, Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve eşi, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga ve eşi ile İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci eşlik etti. İlk olarak 1 belde ve 12 köyün sorumluluğunu üstlenen Konakkuran Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Yıldırım ve beraberindekiler, burada askeri personel ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra sorumluluk bölgesinde 15 köy ve 4 mezra olan Beşdam Jandarma Karakol Komutanlığına geçen Yıldırım, burada da jandarma personelinin taleplerini dinledikten sonra çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Aktuzla Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Yıldırım, askeri personelin iyi şartlarda bu kadar donanımlı araç-gereç ve personel olarak görev yapmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selma Yıldırım Aziz Yıldırım Malazgirt Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title