Haberler

Vali Tekinarslan, Yayladüzü Beldesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt İlçesi'ne bağlı Yayladüzü Beldesi'ni ziyaret etti.

Belde girişinde Eleşkirt Kaymakamı Hakan Ezgi, Yayladüzü Belde Belediyesi Başkanı Hamit Aysu, İş Adamı Cemaleddin Öztürk ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Tekinarslan, belde sakinleriyle tek tek tokalaştı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Tekinarslan, gelecekle ilgili hedeflerini sorarken, bir de tavsiyelerde bulundu.

Belde Belediye Başkanı ve belde sakinlerinden sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi alan Vali Tekinarslan, daha sonra İş Adamı Cemalettin Öztürk tarafından yaptırılan okulun temel atma törenine katıldı.

Beldeye yaptırılacak 12 derslik, 8 dairelik lojman ve bir halı sahanın Yayaladüzü Beldesi'ne hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Tekinarslan, "devletimiz okul ihtiyacının, öğretmenlerimizin barınması ve sosyal alanların açılması için var gücüyle hizmetlerine devam ediyor. Bunun yanı sıra bir de hayırsever iş adamlarımız tarafından yaptırılan eğitim kurumlarımız var. Bu gün burada bu sevinci yaşıyor ve paylaşıyoruz. İş Adamımıza teşekkür ediyor ve kendisine hayırlı kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Vali Tekinarslan daha sonra temel atma töreninden sonra beraberindekilerle Cemaleddin Öztürk'ün verdiği yemeğe katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tekinarslan Cemalettin Öztürk Yayladüzü Eleşkirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title