Haberler

Vali Ataklı, İskan Evlerinin Temelini Attı

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı Akçakent Köyü'nde 91 adet iskan evinin temelini attıAksaray merkeze bağlı Akçakent Köyü'nde, 5543 sayılı iskan kanunu kapsamında zor şartlarda ikamet eden vatandaşların daha güvenli evlerde yaşamaları için 91 adet iskan evi yapılması için çalışmalar başladı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı Akçakent Köyü'nde 91 adet iskan evinin temelini attı

Aksaray merkeze bağlı Akçakent Köyü'nde, 5543 sayılı iskan kanunu kapsamında zor şartlarda ikamet eden vatandaşların daha güvenli evlerde yaşamaları için 91 adet iskan evi yapılması için çalışmalar başladı.

Aksaray Valisi Ataklı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü girişimleri ile başlatılan iskan evlerinin yapılacağı Akçakent Köyünü ziyaret etti.

Burada yapımına başlanacak iskan evlerinin temelini atan Vali Ataklı, yaptığı açıklamada, "Akçakent Köyü Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızın durumu bizi üzüyordu. Su problemi sürekli gündemde olan bir bölgeydi. Bir kısmı afetten dolayı taşınmasına rağmen orada kalan vatandaşlarımızın da daha iyi şartlarda yaşaması için iskan evleri yapmaya karar verdik." şeklinde konuştu.

Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden 56 kişi ile birlikte köy merkezinde yaşayan 35 hak sahibi olmak üzere toplamda 91 kişiye iskan evi yapılacağını belirten Ataklı, temele ilk harcı dökerek, hak sahiplerine ve köy halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Hürriyet Mahallesi Şeref Ataklı Akçakent Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title