Haberler

Vadi'de Film Koptu

Güncelleme:

Pana Film'in kurucusu Raci Şaşmaz 10 yıldır 'Kurtlar Vadisi' dizisinde kardeşi Necati Şaşmaz'ı oynatıyordu. Ancak iki kardeş sık sık tartışınca Raci Şaşmaz şirketten ayrıldı.

Necati Şaşmaz'ın geçirdiği kaza sonrasında bile, ailenin tüm çabalarına rağmen küskün kardeşler barışmadı. (Kaynak: Millet Gazetesi)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Necati Şaşmaz Raci Şaşmaz Pana Film Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (26)

zalimler için yaşasınn:

sen yalan senaryolarla insanlara yalanları anlatır hırsız ve yetimin malına el uzatan hükümeti suuçsuz olarak insanlara anlatırsan , Allah bi dert verir konuşamassın , kardeşi daha delikanlı çıkmış helal olsun bende olsam barışmazdım.

30
26
yanıtYanıtla
Kasırga:

ADAM 25 YIL KAFA YORUYOR DOKTOR OLUYOR ALDIĞI AYDA 10. 000 LİRA BUNLARIN AYLIĞI 300. 000 LİRA PARAYI HAKETMEDEN KAZANIRSAN TABİ BU DİĞER ÜNLÜLER İÇİNDE GEÇERLİ MUTLULUĞU RÜYADA GÖRÜRSÜNÜZ. BATSIN BU DÜZEN.

25
16
yanıtYanıtla
KAMIL DENIZ:

BU DİZİ NOSYONUNU TAMAMLADI, İZLEYENDE YOK, BİTİRİN ARTIK.

18
17
yanıtYanıtla
Koyunlara:

Necati sen tam hainin kralisin para icin kardesini sirtindan vurdun.

18
17
yanıtYanıtla
oh be dünya varmış:

Başka türlü kurtulamazdık bu diziden. 20 sene daha giderdi, yeterince küpleri doldu zaten

17
17
yanıtYanıtla
SERAP:

AKP YAPMIŞTIR. . . . :)

16
8
yanıtYanıtla
eren ahmet:

büyük ihtimal necati şaşmazın son zamanlarda saçmalaması çileden çıkarmış. meselenin para değil görüş ayrılıkları olduğunu tahmin ediyorum. polat bey birilerine yaranacağım diye her bölüm birini vatan haini ilan ediyor ya hani

12
11
yanıtYanıtla
KAMIL:

BIR KANIT DAHA, PARA VE GÜC KARDESLERI BILE BIRBIRINE DÜSMAN EDIYOR! BINKERE LANET OLSUN ICAD EDENE! BREE CANLAR CANIN VE KANIN OLAN KARDESTEN DÜNYANIN HIC AMA HIC BIR NESNESINE DEGISILMEZ, UNUTMAYIN BIRINIZIN CANI YANSA DIGERININ DE CANI YANAR ANNENIS BABANIZ SIZE BUNU ÖGRETMEDIMI? YOKSA HEP PAAAARA PARAMI ÖGRETI?

16
1
yanıtYanıtla
EDNAN MALATYAmobilWeb@haberler.com:

YAZİK. YAZİK. TURKİYEM. İÇİN. BUYUKMU. BUYUK. ÇOK. BUYUKU. KAYİP.ÇOZUM. SURECİNEDE. FAYDASİ. OLURDU.

4
11
yanıtYanıtla
trex44:

güç savaşı paradan bile önemli oluyor bir noktadan sonra.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title