Haberler

Uzlaştırma Ormanı'nda bin ağaç toprakla buluşacak

Güncelleme:

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, İÇEM Vakfı, Kayseri Bilirkişi ve Uzlaştırmacılar Derneği tarafından oluşturulan 'Uzlaştırma Ormanı'nda ağaçlar; düzenlenen törenle toprakla buluştu.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, İÇEM Vakfı, Kayseri Bilirkişi ve Uzlaştırmacılar Derneği tarafından oluşturulan 'Uzlaştırma Ormanı'nda ağaçlar; düzenlenen törenle toprakla buluştu.

Kocasinan İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt bölgesinde oluşturulan 'Uzlaştırma Ormanı'nda düzenlenen törenle ağaçlar toprakla buluşturuldu. Ağaç dikim törenine katılan Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, burada yaptığı açıklamada; "Malumunuz cumhurbaşkanımızın 'Milli Ağaçlandırma Günü' olarak ilan ettiği 11 Kasım'da her sene ülke genelinde olduğu gibi Adalet Bakanlığımızın bağlı kuruluşları olarak ağaçlandırma faaliyetlerine katılıyoruz. Bu sene de derneğimiz ve vakfımız bize başvurduklarında bu işe el atacağımızı belirttik. Nitekim Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün personeliyle bugün ağaçlandırma faaliyetlerine katıldık. Özellikle geçtiğimiz yaz aylarında meydana gelen orman yangınları içimizi acıttı. Bu nedenle tüm halkımız ağaçlandırma hususunda duyarlılık gösteriyor. Bu duyarlılığın bir gereği olarak bugün buradayız. Bu vesileyle hem vakıf yönetimimize hem dernek yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Yine çalışmalarımıza katılan Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz personeline, açık cezaevi personelimize, hakim ve savcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli araziyi bu ormana tahsis eden Kocasinan Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Türk milleti mutlaka bu sıkıntıları da aşacak. Ülkemizin çorak hali hepimizi üzüyor, bunu aşacağız. Meyve ağaçlarına daha ağırlık vermek suretiyle ihracat-ithalat dengemizi de bir nebze olsun düzeltme imkanına kavuşuruz" dedi.

Uzlaştırma Ormanı'na bin adet ağaç dikileceği öğrenildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Togo Cumhuriyeti Kocasinan Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title