Haberler

Uyuşturucunun Etkisine Giren Milyarder, Nişanlısını Boğarak Öldükten Sonra Cesedine Tecavüz Etti

Güncelleme:

Guetemalalı milyarder, gittikleri tatilde uyuşturucunun etkisine girip nişanlısını boğarak öldürdükten sonra cesedine saatlerce tecavüz etti.

Guetemalalı milyarder Diego Novella, nişanlısını, tatil için gittikleri otel odasında içine şeytan kaçtı diyerek öldürdü. Kan donduran olay geceliği bin euro olan suitlerin bulunduğu Cape Town'daki lüks bir otelde yaşandı.

UYUŞTURUCUNUN ETKİSİYLE ŞEYTAN OLARAK GÖRDÜ

Nişanlısıyla otelde konaklamaya giden milyarder uyuşturucu kullanmaya başladı. İpin ucunu kaçırıp halüsünasyon görmeye başlayan 44 yaşındaki Novella, 39 yaşındaki Gabriela Kabrins Alban'ı canice öldürdü.

Novella savunmasında uyuşturcunun etkisiyle nişanlısını şeytan olarak gördüğünü ve onu öldürmeye çalıştığını itiraf etti. Novella mahkemeden yaptığının cinayet olarak değil meşru müdafaa olarak değerlendirilmesini talep etti.

CESEDİNE TECAVÜZ ETTİ

Nişanlısını boğarak öldüren Novella kadının cesedine iki saat boyunca tecavüz etti. Milyarder eziyetlerini bununla da sonlandırmadı.

Nişanlısının yüzünü çikolata, şekerleme ve patates cipsine bulayan adam kadının boğazını kesti ve kafatasını patlattı.

3 YIL ÖNCE NİŞANLISININ HASTALIĞI YÜZÜNDEN TAŞINMIŞLARDI

Novella ve Gabriela, kadının Lyme hastalığını tedavi ettirmek amacıyla 2015 yılında Güney Afrika'da Cape Town'da bulunan bir alternatif tıp merkezine gitmişlerdi. Çift bir süredir burada yaşıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Cape Town 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (94)

ILAHI ADALET:

KÖPEGIN VÜCUDUNDAN PARCA PARCA KESINLER ÖYLEKI ACININ NE OLDUGUNU BILSIN .DÜNYA YERINDE DURUYOR.BU DÜNYADA ZALIM VE ZULÜMLÜK YAPAN INSANOGLUDUR.ACABA KÖTÜLER BIRGÜN BELASINI BULURMU?

25
4
yanıtYanıtla
erdl:

muharrem ince bugün cumaya gitmiş yarında gidecekmiş

13
12
yanıtYanıtla
Büşra:

Pislik adam

18
0
yanıtYanıtla
huri:

Allahım ne verıyorsan hayırlısını ver

16
2
yanıtYanıtla
Kübra:

:) gülmek istiyorum bu yoruma :)

yanıt2
yanıt1
Huri:

Ac bırtarafına gül orası daha komıktır

yanıt2
yanıt1
Huri:

Havlama kemik veren yok başka kapıya

yanıt1
yanıt1
Huri:

Bu kadar kıskanç oldugunu bilseydim yormazdım seni yorumumn altına yorum yapmak için can atma bu kadar iste farkımız bu sen yaparsın ben yapanim artikci deniliyor sen gibilere

yanıt1
yanıt1
Hurı:

Hıç övmeyı sevmiyorum kendımı ama guzelım elimde degıl çok zor bır durum ınsanın hıcmı cırkın yerı olmaz yolda bıle rahat yürüyemiyorum sevgılı olalım yok dırek evlenelım olmazkı

yanıt0
yanıt2
Becik:

Görülmemiş bi sapıklik bu

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title