Haberler

Usta tiyatrocu Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

Güncelleme:

Yıllar önce yayınlanan Bizimkiler dizisinde Abbas karakterini oynayan usta oyuncu Hikmet Karagöz hayatını kaybetti. Usta oyuncunun kızı Esra Karagöz, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sosyal medya hesabından ressam, tiyatro, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Hikmet Karagöz'ün vefatını duyuran kızı Zeynep Karagöz, "Babişkom, Hikmet Karagöz bugün son yolculuğuna çıktı... Bu kez dönüşü yok; ardından tebessümler, kadehler ve anılar, sohbetler yakışır. Korona nedeniyle cenaze töreni olması mümkün gözükmüyor. Hatırına şerefe" ifadelerini kullandı.

"CANIMDAN BİR CAN DÜŞTÜ TOPRAĞA"

Oyuncu Orhan Aydın da yakın arkadaşının vefatının ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı: "Canımdan bir can düştü toprağa. 42 yıllık dostluk, yoldaşlık, şen-şakrak-sevinç ve umut dolu bir hayat bitti. Seni asla unutmayacağım asla..."

Usta tiyatrocu Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

HİKMET KARAGÖZ KİMDİR?

Ressam, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hikmet Karagöz, 31 Aralık 1946 tarihinde dünyaya geldi. 1962-1963 yıllarında Eminönü Halkevi'nde amatör olarak tiyatroya başlayan sanatçı, 1964'te Küçük Sahne Ulvi Uraz Tiyatrosu'nda profesyonel oldu. 1974 yılında Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz'la TV yapımlarında rol almaya başladı. Sinemaya geçişi "Faize Hücum" filmiyle 1982'de oldu. Bizimkiler dizisindeki Abbas rolüyle geniş kitlelerce tanındı. 1986'dan bu yana ağırlıklı suluboya olmak üzere resim yapıyor. Profesyonel olarak resim yapıyor ve sergiler açıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hikmet Karagöz Sosyal Medya Ressam Haberler

500

Yorumlar (24)

kul ihsan:

kızı içki ile Hatırına şerefe ile uğurluyorsa bize de rahmet dilemek değil ahirette kolaylıklar dilemek düşer

12
37
yanıtYanıtla
Afedersin:

O içtiği şişelerinde gönülden size yollamakta kalbimden geçen

yanıt3
yanıt3
KUL İHSAN:

AFEDERSİN arkadaşım rahmet islami bir terimdir ölen sanatçı kendi dini görüşüne göre bir kız yetiştirmiş ki babasını kadehlerle uğurluyor tabiiki biz müslümanlar olarak hakaret etmeyip ahirette kolaylıklar dileyeceğiz , sizde eğer aynı hayat tarzını yaşıyorsanız size de önce hidayet nasip etmesini, bu nasip olmazsa ahiret kolaylığı dileriz

yanıt4
yanıt1
ENİS:

AĞZINA, ELİNE SAĞLIK ''KUL İHSAN''KARDEŞİM.

yanıt4
yanıt0
hakyemez:

Kadehlerle anılmak, Sen kadehlerle an bakalım. Allah rahmet etsin demek düşür bize.

8
4
yanıtYanıtla
Fatih:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. . . ''Cıvık afedersin müdürüm. . . ''

10
0
yanıtYanıtla
meczup:

ölüm hayatın gerçeği yaşamak için insan mücadele eder ve herkese özel bir ayrılma vakti vardır bu dünyadan bu vakit gelince yolculuk başlar ister işiniz olsun ister eşe dosta yandaşa peşkeş çekeceğiniz çalıp çırpıp yağmalayacağınız insanlarına zulmedeceğiniz bir ülke öte tarafta hesap zamanı geldiğinde paçayı kurtarmak için dış güçler mış güçler kandırıldık allah affetsin demek bile onları kurtaramayacak çünki orada torpil adam kayırma yok kul hakkı millet hakkı yiyene cehennem ateşi var

7
0
yanıtYanıtla
yarcan:

meczup sen kesin asgari ücretle çalışan yada işsiz birisinancak senin gibiler böyle hayat dersi vermeye çalışırlar. . .

yanıt2
yanıt6
Erhan:

Yeni nesil nereden bilecek onlar ancak şimdiki soytarıları bilir

5
0
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Allah rahmet eylesin. Afedersin babam, af buyur babam

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title