Haberler

Usta Sanatçı Müşerref Akay, Katıldığı Programda AK Parti'yi Desteklediğini Açıkladı

Güncelleme:

Usta sanatçı Müşerref Akay, katıldığı canlı yayında yerel seçimlerde Binali Yıldırım'ı desteklediğini söyleyerek "Ona kurban olayım, inşallah başkanımız olur." dedi.

Usta şarkıcı Müşerref Akay, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Canlı yayında Binali Yıldırım'ı desteklediğini söyleyen usta sanatçı "Ona kurban olayım" diyerek sevgisini gösterdi.

"BİNALİ YILDIRIM'A ÖPÜCÜK YOLLADI"

Programda geçtiğimiz sene hayatını kaybeden yakın dostu Nuray Hafiftaş'ın ölüm yıl dönümü için bir etkinlik düzenlemek istediğini açıklayan Müşerref Akay, etkinliğe Binali Yıldırım'ın da gelmesini istediğini söyledi. Akay, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ı desteklediğini söyleyerek canlı yayında öpücük yolladı.

Usta Sanatçı Müşerref Akay, Katıldığı Programda Hangi Siyasi Partiyi Desteklediğini Açıkladı

"BİNALİ YILDIRIM'I DESTEKLİYORUM"

Müşerref Akay "Etkinliğe inşallah Binalı Yıldırım gelir. Kurban olayım inşallah. Belediye başkanımız olsun bütün kalbimizle destekliyoruz. Her şeyi yapacağına da inanıyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Müşerref Akay Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (139)

İMAMOĞLUBAŞKAN:

Ekrem İmamoğluna kurban oluruz Adam gibi Adam

42
34
yanıtYanıtla
istanbul:

mundar olur sizin kurban :)))) adam derken

yanıt5
yanıt18
Dürbünlü:

17 yılda çok büyük başarısızlıklara imza atan bu hükümetin artık veda etme vakti geldi.örnegin bu hükümet döneminde ehlisünnete karşı yapılan saldırılar,,tek parti devrini bile geride bıraktığını rahatlıkla söyleyebiliriz.artık kibarca çekilip gitmelidirler.

47
24
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Benim Yaşım:70 ŞŞŞTTT;))

yanıt8
yanıt3
istanbul:

hizmetinin karşılığını iktidarda kalarak senin tezini çürüttüğünü anlaman lazım kacan insan

yanıt1
yanıt8
46:

Aynen dogru

yanıt10
yanıt2
ankaralı:

binali yıldırım vefalı dürüst becerikli insan bu güne kadarki hizmetleri ortada oyum yıldırıma

19
49
yanıtYanıtla
Bİrtakım insanlar:

Aynı zamanda yalancının şıracısı

yanıt10
yanıt4
mustafa köylü:

İstanbula binali bey yakışır İstanbulu iyi tanıyor bakanlığı döneminde istanbula çok hizmetlerı oldu Allahım utandırmasın inşaallah

25
37
yanıtYanıtla
ISTANBULDAN KACAN ADAM:

sehir yönetiminde ben yapilan ise vatandasa verilen hizmete yolsuzluga rantcilara ve o sehrin insanina verilen degere göre oy veririm babamda olsa yaramaz adam yaramazdir futbol takimi tutar gibi parti topcu popcu tutar gibi politikaci tutulmaz gercekci olmak gerekir istanbula faydali seyler yapildi ama son yillarda adeta yagma rant ve cikar saglama yarisi var her yer beton yigini oldu kimin ne yaptigi belli degil sehir planlamasi imar durumlari torpil yandaslik ve yolsuzluklara peskes cekildi

yanıt7
yanıt5
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title