Haberler

Usta Oyuncu Zafer Algöz, Taziye Mesajına "Sıra Sana Geliyor" Yorumunu Yapan Takipçisine Hakaret Etti

Güncelleme:

Hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Cengiz Baykal için taziye mesajı yayınlayan usta oyuncu Zafer Algöz, "Sıra sana geliyor" diyen takipçisine "Ya...k, pislik" diyerek hakaret etti.

Başarılı oyuncu hayatını kaybeden Cengiz Baykal için yayınladığı taziye mesajına yorum yapan takipçisine hakaret etti. Zafer Algöz, "Böyle bir günde, sana gereken cevabı verirdim ama rahmetli kardeşimin hatırına susuyorum. Yavşak, pislik" cevabını verdi.

MESLEKTAŞLARI DUYGUSAL PAYLAŞIM YAPTILAR

20 Kasım'da hayata veda eden usta tiyatrocu Cengiz Baykal, sanat camiasını üzüntüye boğdu. Usta isim için taziye mesajı paylaşan meslektaşları üzüntülerini dile getirdi.

Usta Oyuncu Zafer Algöz, Taziye Mesajına 'Sıra Sana Geliyor' Diyen Takipçisine Hakaret Etti

TAKİPÇİSİNİN TUHAF YORUMUNA SİNİRLENDİ

59 yaşındaki Cengiz Baykal için bir taziye mesajı da usta oyuncu Zafer Algöz yayınladı. Algöz "Sevgili arkadaşım Cengiz Baykal da gitti. Mekanın cennet olsun canım benim" mesajıyla duygusal paylaşım yaptı. Algöz'ün paylaşımına bir takipçisinden ise tuhaf yorum geldi.

SIRA SANA GELİYOR

Zafer Algöz, paylaşımına "Sıra sana doğru geliyor zafer abi" yorumunu yapan takipçisine sert çıktı. Algöz, "Böyl bir günde sana gereken cevabı verirdim ama rahmetli kardeşimin hatırına susuyorum.. Ya...k, pislik" cevabını verdi.

Usta Oyuncu Zafer Algöz, Taziye Mesajına 'Sıra Sana Geliyor' Yorumunu Yapan Takipçisine Hakaret Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Baykal Zafer Algöz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

Merhametli:

temizlik şarttır,,artisler olmasa dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu.

9
20
yanıtYanıtla
Birgül Teyze:

Aynen evladım.

yanıt1
yanıt5
Ayfer Nine:

Çok Dogru Söylüyorsun Yavrum.

yanıt2
yanıt4
Nurgül Hala:

Haklısın Halasının Gülü

yanıt0
yanıt3
Bilal Amca:

katılıyorum amcam

yanıt0
yanıt3
TELESKOPLU:

DÜRBÜNLÜÜÜÜÜÜ yine çıktın piyasaya . Kışt , kışt

yanıt3
yanıt1
Adanalı:

ölsede hevla yesek.

4
21
yanıtYanıtla
asdasd:

iyi yapmış. adam hak etmiş sonuçta. saygısızlık aldı yürüdü iyice zaten

19
1
yanıtYanıtla
Manyak ya:

Nasil kendini tutuyorsa hem yavsak hemde pislik :)

14
4
yanıtYanıtla
TuhafMillet:

Artik kendini tutmasaydi neler olurdu sen düsün ;)))

yanıt1
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title