Haberler

Usta oyuncu Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

Güncelleme:

Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi. Kalbi duran 62 yaşındaki sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü. Öztekin'in son durumunun iyi olduğu açıklandı.

Usta oyuncu Rasim Öztekin, kalp krizi geçirdi. Öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştığı sırada fenalaşan ve kalbi duran 62 yaşındaki sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Habertürk'ün haberine göre, hastanede tedavi altına alınan ve kalbine pil takılan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

RASİM ÖZTEKİN KİMDİR?

Uzun yıllardır sahnelerde olan Rasim Öztekin, 1959 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nu bitirdi.

Sahne yaşamında ilk deneyimlerini 1977 yılında Kadıköy Halk Eğitim, İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Nöbetçi Tiyatro' da amatör çalışmalarla edindi. 1980 yılının Kasım ayında Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda profesyonel tiyatro sanatçılığına başladı. 1980-1992 yılları arasında Şahları da Vururlar, Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı, İçinden Tramvay Geçen Şarkı, İstanbul'u Satıyorum, başta olmak üzere Orta oyuncular Tiyatrosu'nun tüm oyunlarında rol aldı.

2016 yılında Hasan Efendi'nin kavuğu, Ferhan Şensoy tarafından kendisine devredildi. Öztekin, kavuğu Şevket Çoruh'a verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rasim Öztekin Haberler

500

Yorumlar (6)

Recep:

Şeker ekmek yemesin. günde 2 öğün dışında gıda tüketmesin. zamanında uyu zamanında kalk. günde 1-2 saat yürüyüş yap. Kalp hastalığı diye bir hastalık olmaz. bi de kafanız rahat olsun. stresden uzak dur işlem tamam

15
0
yanıtYanıtla
İhtiyar bunak yaşlı kurt rüküş dede avni:

Geçmiş olsun ustam tez zamanda sağlığına kavuşursun umarız

13
0
yanıtYanıtla
ZİYAAA AND TANKUT BROTHERSS:

aferin la deve dudaklı, akıllı yazdın ha, , , , ,

yanıt0
yanıt1
Arnaut mehmet:

Cok cok geçmiş olsun çok sevdiğim takdir ettiğim sanatçı ve insan tekrar cok geçmiş olsun

8
1
yanıtYanıtla
diken:

Allah şifalar versin geçmiş olsun 80 lerin Fehmi babası büyük usta Rasim ağabey.

9
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

ALLAH şifasını versin.

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title