Haberler

Usta Gazeteci Uğur Dündar, İstifa Etti!

Güncelleme:

Halk TV'de yaşanan toplu işten çıkarmalar tepki göstererek Halk TV'de program sunmayı bırakan Uğur Dündar, yaşanan olaylara sessiz kaldıkları gerekçesiyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Basın Konseyi'nin üyeliklerinden istifa etti.

Sözcü yazarı Uğur Dündar, Halk TV'de yaşanan toplu işten çıkarmalara sessiz kaldıkları gerekçesiyle tepki gösterdiği Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Basın Konseyi'nin üyeliklerinden istifa etti.

Usta Gazeteci Uğur Dündar, İstifa Etti!

"BU TWEET İSTİFA MEKTUBUMDUR"

Uğur Dündar, Twitter'dan konuya ilişkin şu mesajı paylaştı: "Medyadaki emekçi kıyımına ve son dönemde Halk Tv'deki acımasız toplu işten çıkarmalara tepki göstermeyip meslektaşlarının haklarını savunamayan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Basın Konseyi'ni kınıyor ve üyeliklerinden istifa ediyorum. Not: Bu tweet istifa mektubumdur."

Usta Gazeteci Uğur Dündar, İstifa Etti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Uğur Dündar Haberler

500

Yorumlar (48)

Kahraman Polis:

Sayın Çumhurbaşkanımı sevmeyen herkezin Allah belasını verir Inşallah. Amin

13
33
yanıtYanıtla
Emekli:

Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde degil senin allah belani versin

yanıt5
yanıt4
AbdoMobil-IOS:

Sizden adam olmaz zaten!

10
23
yanıtYanıtla
olgun:

yazık la ugur abiye ne güzel cumaya giden çocukları gizli kamerayla çekiyordu

14
17
yanıtYanıtla
Nane limon:

U-lu orta olmadik bagirirsin G-ürültü çikarir nemalanirsin U-slan artik hadi git evine R-eklam olma bu yaşta elaleme D-üşün artik ahiretini, U-nutma ölümde var inanmayanada N-eylesin halk seni D-önen okey gibisin A-ç artik eli zamansiz gelen tas gibi R-eis patlatir elindeki okeyi :))

14
16
yanıtYanıtla
zeliş:

senin gibi bir bitkiden başka yorum beklenemezdi beyin olmayınca çok normal bu yorum neticede nanesin

yanıt9
yanıt9
KENAN:

Ekranlarda bi daha yüzünü görmemek sevindirici

16
13
yanıtYanıtla
Emekli:

Hukumete yalakalik yapsaydi adam gibi adamdi degilmi simdiki bazi gazete yazarlari soytaridan baska bir sey degil bugun bu hukumet gider yarin baskasi olur bazilarinin kalemi oynar baslikli hic duz olmaz buseferde yeni gelen hukumeti yere goge sigdiramazlar UGUR DUNDAR adam gibi adamdir

13
14
yanıtYanıtla
Erkan:

Sizin gibi din düşmanı putperest kim varsa canıcehenneme... Namaz kılan okul çocukları haberini dehşet içinde sunduğu günleri unutmadık imansız kefere..

15
11
yanıtYanıtla
DOGRU KARAR:

Geç bile kaldı böyle sinsi ISLAM Düşmanlarına ALLAH kendi Elleriyle istifasını yazdırır.NOKTA

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title