Haberler

Uşak'ta bir demir doğrama ustası, tinerle sobayı tutuşturmak isterken kendisini yaktı

Güncelleme:

Tinerle soba tutuşturmak isteyen demir doğrama ustası, bir anlık hata sonucunda alevler içinde kaldı. Elinde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yüzde 70 oranında yanıklar meydana gelen ustanın hayati tehlikesi devam ediyor.

Uşak'ta, çalıştığı demir doğrama dükkanında tinerle yakmak istediği sobanın parlaması sonucu üzerindeki kıyafetleri tutuşan Fatih Gündoğan (36) yaralandı. Vücudunun büyük bölümü yanarak ağır yaralanan Gündoğan, hastanede tedaviye alınırken, olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 08.40 sıralarında Uşak Bireylül Sanayi Sitesinde meydana fgeldi. Demir doğrama dükkanında işçi olarak çalışan Fatih Gündoğan, sobayı yakmak istedi. Gündoğan'ın tutuşturmak için tiner döktüğü soba aniden alev aldı.

ÜZERİNDEKİ KIYAFETLER TUTUŞTU

Üzerindeki kıyafetleri tutuşan Gündoğan, yanarak yaralandı. Gündoğan'ın üzerindeki alevleri, çevredeki esnaf vatandaşlar ve mesai arkadaşları söndürdü. Elinde ve vücudunun belirli bölgelerinde yüzde 70 yanıklar meydana gelen Gündoğan, Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Gündoğan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Gündoğan Gündoğan Uşak Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

AHİ LONCA:

ALLAH ÇOLUK ÇÖCUĞUMUZU KAZADAN BELADAN KORUSUN

36
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Allah şifa versin...

35
0
yanıtYanıtla
Kemal Aydın:

Yazık yaa memleketin insanı 3 kuruş para kazanabilmek için çalışsın çabalasın, yandaşlar milyonları cebe indirsin. Hak mı bu?

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah acil sifalar vrsin

1
0
yanıtYanıtla
yazık yaa:

Allah şifa versin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Kasım:

Maalesef vefat etti. Allah, cümle müminlere rahmet etsin. Amin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title