Haberler

Uşak'ta Sağlık Çalışanlarının Futbol Turnuvası Tamamlandı

Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Hastaneler ve Sağlık Çalışanları arasındaki birliği artırmak amacıyla düzenlenen 5. Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı.

Futbol turnuvasının şampiyonu Eşme Elvanlar Futbol Takımı olurken,2. Takım Medicalpark Uşak Hastanesi Futbol Takımı,3. Takım ise Hilal Futbol Takımı oldu.

Medicalpark Uşak Hastanesi, Sağlık çalışanları arasındaki birliği ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen turnuvada başarı gösteren 1.,2. ve 3. Takım oyuncularına, Ramada Otelde yemek düzenledi.

Uşak Vali yardımcısı Sait Topoğlu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Abdurrahman Yavuz Gençlik ve spor il müdürü Şahin Mercan Medicalpark Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali Kemal Gürbüz Başhekim Opr. Dr. Erol Gilim Genel Müdür Yardımcısı Uğur Mirza takım oyuncaları ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen yemekte konuşma yapan Vali Yardımcısı Sait Topoğlu; "Halkımızın sağlığı için kesintisiz olarak fedakarca hizmet eden sağlık çalışanlarımızı bir araya getiren sağlık kurumları ve sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberliğin artmasında son derece önemli olduğunu düşündüğümüz bu organizasyonu gerçekleştiren yöneticilerimize centilmence mücadele sergileyen tüm takım oyuncularına değerli basın mensuplarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca bu gün burada yemek organizasyonunu gerçekleştirmek suretiyle kurumlar arasındaki birlik ve beraberliğe katkı sağlayan Uşak Medicalpark hastanesi yöneticilerine de teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Medicalpark Uşak hastanesince düzenlenen yemekte konuşma yapan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı; "Sağlık Çalışanları arasındaki uyumu ve birlikteliği artırmak için bu yıl 5. düzenlediğimiz futbol turnuvasına katılım sağlayan tüm takımlara sağlık çalışanlarına ve kurumlara teşekkür ederim. Sağlık kurumları ve sağlık çalışanları arasındaki uyumun artmasıyla ilimizde verilen sağlık hizmetlerinin kalitesi de artacaktır bu duygu ve düşüncelerle gerçekleştirmiş olduğumuz futbol turnuvasına katılan tüm takım oyuncularımıza bizleri yalnız bırakmayan kurum yöneticilerimize sağlık çalışanlarına ve değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Yemekte konuşma yapan Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali Kemal Gürbüz; "Her şart ve koşulda kesintisiz hizmet sunan sağlık çalışanlarımız ve hastaneler arasındaki koordinasyon ve birliği artırmaya yönelik olarak gerçekleştirilen bu organizasyonda yer aldığımız için mutluyuz sağlık çalışanları arasındaki birliğin ve uyumun hastaneler ve kurumlar arasındaki uyum ve birlikteliği artıracağına inanıyorum ve bu inançla turnuvaya katılım sağlayan tüm kurumlarımıza takım oyuncularımıza ve değerli basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca Turnuvayı düzenleyen Kamu Hastaneler Birliği genel Sekreteri Sayın Yalçın Atlı beye ve Şahsında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kemal Gürbüz Yalçın Atlı Eşme Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title