Haberler

Ünlülerden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

Güncelleme:

Fırat'ın doğusunda başlayan Barış Pınarı Harekatı'na ünlüler sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla destek verdi. İbrahim Tatlıses tüm bölgeye barış ve huzurun gelmesini dilediğini belirterek, "Dileğim tüm bölgeye barış ve huzurun gelmesidir. Barış Pınarı Harekatı'nda, Allah Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını duyurdu. Fırat'ın doğusunda başlayan Barış Pınarı Harekatı'na ünlüler sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla destek verdi. Demet Akalın, Işın Karaca, İbrahim Tatlıses ve Saba Tümer'in aralarında bulunduğu birçok ünlü sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla harekata destek verdi.

"DUALARIMIZ SİZİNLE"

Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dualarımız sizinle" dedi.

Ünlülerden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

"KEŞKE SAVAŞLAR HİÇ OLMASA"

Işın Karaca ise, "Keşke savaşlar hiç olmasa. Ama gerçekler ne yazık ki acı.. Barış istiyorsan savaşı kazanmalısın #BarışPınarıHarekati Allah'ım sen bu barış harekatında askerlerimize yol gösterip yardımcı ol.." ifadelerini kullandı.

Ünlülerden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

"ALLAH MEHMETÇİĞİMİZİ KORUSUN"

İbrahim Tatlıses tüm bölgeye barış ve huzurun gelmesini dilediğini belirterek, "Dileğim tüm bölgeye barış ve huzurun gelmesidir. Barış Pınarı Harekatı'nda, Allah Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin yar ve yardımcısı olsun, Allah Mehmetçiğimizi korusun..." ifadelerine yer verdi.

Ünlülerden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

"HİÇBİR EVLADIN OCAĞINA ATEŞ DÜŞMESİN"

Saba Tümer ise yaptığı paylaşımda, "Bütün dualarım askerlerimiz için...En büyük dileğim hiçbir anne baba, hiçbir eş, hiçbir evladın ocağına ateş düşmesin. Aklımız ve kalbimiz sizinle kahraman askerlerimiz... Allah'a emanet olun" dedi.

Ünlülerden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı Sosyal Medya TSK Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title