Haberler

    Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer pide salonu mu açıyor?

    Güncelleme:

    Şarkıcı Ferhat Göçer, Emrah'a ait 'Götür Beni Gittiğin Yere' adlı şarkısını Yüksel Baltacı'nın desteği ile yeniden yorumladı. Şarkıya Halkalı tren garında klip çeken Ferhat Göçer, klip çekiminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Covid-19 salgınından en büyük zararı müzik sektörünün gördüğünü ifade eden Göçer, ek kazanç sağlamak için pide salonu mu açacak? İşte Göçer'in çarpıcı açıklamaları...

    Şarkıyı alırken Emrah'ın herhangi bir telif talebinin olmadığını ve maddiyatı hiç konuşmadıklarını söyleyen Ferhat Göçer, "Aramızda para konusu geçmedi, aramızda yılların dostluğu var. Burada karşılıklı bir anlaşma var. Ben emeğimi o da eserini ortaya koydu ve ortaya bir değer çıktı. Karşıma bir fatura çıkacağını sanmıyorum" diyerek güldürdü.

    KENDİSİNİ MÜZİĞE ADADI

    Pandemi döneminde kendisini müziğe adadığını söyleyen Ferhat Göçer bir gazetecinin sorduğu 'Bazı sanatçılar pandemi döneminde başka işlerle de ilgilendi, Gökhan Tepe malum hamburgerci açtı, müzik çalışmaları durunca siz de başka işlerle ilgilenme durumunu düşündünüz mü?' sorusuna ise, çarpıcı bir yanıt verdi.

    'PİDE SALONU AÇMAYACAĞIM'

    Göçer, "Hayır, ben müzik ile ilgilendim. Başka bir iş koluna yönelmedim, bir İngiliz politikacı yurt dışında müzisyenler kendisine iş kolu seçsin demiş, onu mu dinlediler acaba? Evet bir sürü müzisyen arkadaşımız zor duruma düştü. Malesef evlerine ekmek götüremeyeler var. Doktorluk ve müzisyenlik yapmış bir insan olarak pide salonu açamayacağım. Yeter yani! Pide salonu mu açalım yani? Açanlara da bir şey demiyorum" dedi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Ferhat Göçer Emrah Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title