Haberler

Ünlü Oyuncu Mehmet Günsür'ün Babası Vefat Etti

Güncelleme:

Rol aldığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren oyuncu Mehmet Günsür'ün bir süredir tedavi gören babası hayatını kaybetti. Haberi yurt dışında alan oyuncu, acilen İstanbul'a dönüş yaptı.

Bir süredir rahatsız olan ve tedavisini devam eden ünlü oyuncu 'ün babası Teoman Günsür, yaşamını yitirdi.

HABERİ YURT DIŞINDA ALDI

, vefat eden babası Teoman Günsür için yaşamını sürdürdüğü İtalya'dan ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. Tedavi gören babasının vefat haberini yurt dışında alan ünlü oyuncu acilen İstanbul'a dönüş yaptı.

Ünlü Oyuncunun Babası Vefat Etti!

ZİNCİRLİKUYU'DAN UĞURLANACAK

Genç oyuncunun babası Teoman Günsür, bugün ikindi vakti Zincirlikuyu Camii'ndeki cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Günsür Türkiye İtalya Teoman Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (16)

ED37:

Yahu adam zaten yıllardır İtalya''da yaşıyor. Evli ve 3 çocuk babası ! Haberi oradayken alması gayet normal. Allah vermesin, sizin ananız babanız hastalansa yaşadığınız şehir veya ülkeden ayrılıp onun yaşadığı yere mi yerleşiyorsunuz? Allah rahmet eylesin''den başka ne varsa söyleniyor burada, pesss!

23
0
yanıtYanıtla
BERK:

ölmeden önce baba oğlunu görmeliydi, yanında hissetmeliydi. . . . oğlu öyle misafir gibi apar topar gitmemeliydi cenazeye. . . zaten babasının yanında olmalıydı ölmeden önce. . . .

yanıt2
yanıt2
Efsane72:

Odunu bol olsun.

0
22
yanıtYanıtla
A.FARUK SAYAR:

üzülmeye değmez,,hevla yicekmiyiz,ben ona bakarım.

0
21
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

hevla yicekmiyiz.

1
19
yanıtYanıtla
Hhh:

Zikkim ye

yanıt7
yanıt0
Fatma:

Zikkimin kokunu ye

yanıt4
yanıt0
61:

trabzonlu senin helvanı yiyelim çok istiyorsan saygısız. adamın babası ölmüş yaptığın yoruma bak hiç sevdiklerinden birini kaybetmedin anlaşılan. . . o zaman anlarsın beyinsiz

yanıt3
yanıt1
CENK:

beyefendi tedavi görüyormuş. . . . neden babasının yanında değildi mehmet. . . öldükten sonra gitmek anlamsız, yok apar topar ypk bilmem ne. . . . ananız babanız hasta iken yanlarında olun. . öldükten sonra gitmek neye yarar

11
4
yanıtYanıtla
lorenzo:

babası tedavi görürken nerelerdeymiş. . . ölüncemi dönmüş ülkeye. .

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title